Hopp til innhold
En man holder en jente i armene. De står på dekk i en båt. Jenta har en is i hånda.
DFDS – Cruise og båtreiser logo

DFDS – Cruise og båtreiser

Unn deg et MiniCruise til København, en liten miniferie hvor dere får to kvelder og netter på havet og et opphold i hovedstaden, eller velg DFDS’ rute mellom Oslo-Frederikshavn-København som et alternativ til å kjøre eller ta fly når du skal på ferie i Danmark.

En mann og to barn smiler og gleder seg over å være om bord på dekk på DFDS. Det er fint vær og sol.

Spar 60 % på 2-døgns miniCruice til København

Kampanje

Benytt muligheten nå og gjør et kupp på 2-døgns MiniCruise til København. Du sparer 60 % på alle standard lugarer, også lugarer med havutsikt.

Les mer og bestill reise

Medlemsfordel

  • 15 % fast helårsrabatt på alle lugartyper ved bestilling av MiniCruise til København. Du får to kvelder og netter til sjøs og et opphold i den danske hovedstaden.
  • 10 % fast helårsrabatt på båtreise på rutene Oslo-København og Oslo-Frederikshavn. Rabatten gjelder på alle lugar- og kjøretøytyper.
  • Eksklusive medlemstilbud.

Om DFDS

DFDS tilbyr båtreiser mellom Oslo-København og Oslo-Frederikshavn. Reis på et MiniCruise til København hvor du får to kvelder og netter om bord, og et opphold i København, eller velg en båtreise som et alternativ til fly eller en kjøretur. Om bord er alt tilrettelagt for at du skal få en behagelig reise og her finnes noe for alle.

Spis en avslappende middag i en av restaurantene som tilbyr alt fra italienske klassikere, til buffé og saftige kvalitetsbiffer. Du kan gjøre gode kupp i taxfree-butikken, nyte live underholdning i en av skipets barer, eller finne roen i skipets vinbar.

Reiser du med barn finnes det et spennende underholdningstilbud. La barna plaske i bassenget, hoppe i ballbingen, eller bli med på artige konkurranser og aktiviteter.

DFDS tilbyr en rekke lugarer som passer ethvert behov og budsjett – fra økonomi til luksuslugarer med det lille ekstra.

Relaterte fordeler