Operataket i solnedgangen

Oslo-påsken

Dropp utenlandsturen og fjellet - tjuvstart heller våren i urbane omgivelser. Vi gir deg tipsene til hvor du opplever det beste hovedstaden har å by på i påsken.

Trenger du overnatting?

Velg mellom et utvalg hoteller hos Strawberry hvor du som OBOS-medlem får 15 % rabatt i påskeferien. 

Opplev noe nytt

Tjuvstart påsken med påskekonsert med Oslo-Filharmonien 2. og 3. april.

Norsk Folkemuseum holder åpent hver dag. 11. og 12. april kan du bli med på eventyrstund, lefsebakst i eldhuset og møte husdyrene.

Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut i kulissene i Operaen? Få et innblikk bak scenen med en omvisning i Den Norske Opera & Ballett

Kanskje det frister å benytte fridagene til en liten utenlandstur direkte fra Oslo Sentrum? DFDS har daglige avganger til København. 

Inviter til påskelunsj

Uansett om du er hjemme i Oslo eller i andre deler av landet kan påskens høydepunkt være en hyggelig påskelunsj. Samle familien eller gode venner rundt bordet til et deilig måltid. 

Kitch'n gir deg påskestemningen og alt du trenger til påskebordet. Hos Kid Interiør finner du den fineste pynten og de mykeste pleddene du kan pakke deg inn i - enten i solveggen eller i sofakroken. 

Oppussing

Utnytt fridagene til å få gjort noe du har hatt hengende over deg. Skulle du gjerne malt et par strøk? Flügger hjelper deg med å finne den riktige fargen. Gjør terrassen klar for sommeren med terrassebeis fra Maxbo eller frisk opp badet med lekre designfliser fra Norfloor. Alt dette med OBOS-rabatt - selvfølgelig.