Mor og datter bruker sine grønne medlemsfordeler fra OBOS

Spar miljøet i sommer med grønne fordeler

Som OBOS-medlem får du en rekke grønne medlemsfordeler på alt fra delingstjenester til strøm og lån.

Gleder du deg til å bruke medlemsfordelene dine i sommer, men tenker mye over ditt klimafotavtrykk? Vi har mange grønne medlemsfordeler som lar deg spare både penger og miljøet.

Strøm fra Fortum

OBOS-medlemmer får en av markedets beste medlemsavtaler på strøm fra Fortum, med spotprisavtale med fast månedsbeløp på 7 kroner og 3 øre påslag per kWh. Du kan også bli med i Fortums belønningsprogram og få gratis strømtimer når du gjør små, miljøvennlige handlinger i ditt hverdagsliv.

Les mer om din medlemsfordel hos Fortum

Grønt boliglån

Grønt boliglån er det billigste boliglånet du kan få hos OBOS-banken. Boliglånet tilbys OBOS-medlemmer som har kjøpt eller skal kjøpe en bolig som er sertifisert med Svanemerket, BREEAM Very good eller energimerket A/B.

Se dine medlemsfordeler hos OBOS-banken

Bysykkel

Bysykkel-ordningen finnes i Oslo, Bergen og Trondheim, og er en ypperlig måte å komme seg rundt i byene på. Tegner du et sesong- eller årspass med Oslo, Bergen eller Trondheim Bysykkel får du fem gratis dagspass som du kan dele med familie og venner.

Bestill sesongpass med Oslo Bysykkel

Bestill årspass med Bergen Bysykkel

Bestill sesongpass med Trondheim Bysykkel

Laderabatt hos Circle K

Som OBOS-medlem får du rabatter på dine reiser langs veien. Kjører du en elbil? Få opptil 10 % rabatt på hurtiglading av elbil på Circle K ladere i hele landet.

Les mer om din medlemsfordel hos Circle K

Rimelig lagring med Wanda

Wanda jobber for å tilgjengeliggjøre plass for alle. De eier ikke egne bygninger, men utnytter ledig bygningsmasse i byen. Dette er bra for miljøet. Med Wanda lagres tingene dine i sikre og tempererte lagre, automatisk forsikret av If. Tilbudet er tilgjengelig for OBOS-medlemmer i Oslo og omegn, og Stavanger-området.

Les mer og åpne gratis konto hos Wanda

Elbillader fra Bravida

Alle OBOS-medlemmer får medlemspris på EVlink Wallbox ladestasjon hjemme. Ladestasjonen er både tryggere enn et vanlig strømuttak, og ladingen går enda raskere.

Få et tilbud fra Bravida

Solcelleanlegg fra Otovo

Spar penger og hjelp miljøet med grønn strøm fra eget tak. Som OBOS-medlem får du 3000 kroner i rabatt ved kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg til boligen din. Solenergi er både bra for miljøet og lommeboken din!

Sjekk dine muligheter for solcelleanlegg

Bildeling med Zipcar og Otto

Bildeling er et annet grønt alternativ du kan benytte deg av i sommer. Prøv bildeling i ditt nabolag med Zipcar. Bilene er sentralt plassert ved utvalgte OBOS-nabolag, og i sentrale deler av bybildet i Oslo og Trondheim. OBOS-medlemmer får også 15 % laderabatt i Charge & Drive-appen til Otto.

Les mer om din medlemsfordel hos Zipcar

Gå til din medlemsfordel hos Otto