Hopp til innhold

Spar miljøet i sommer med grønne fordeler

Som OBOS-medlem får du en rekke grønne medlemsfordeler på alt fra delingstjenester til strøm og lån.

En mann sitter i en stol og smiler. Barna står bak sofaen.

Vi har mange grønne medlemsfordeler som lar deg spare både penger og miljøet.

Grønt boliglån

I OBOS er vi opptatt av å bygge på en måte som skåner klima og miljø. Og vi vet at bærekraft er viktig for kundene våre. Derfor får OBOS-medlemmer som eier eller skal kjøpe en energieffektiv bolig ekstra gunstig boliglånsrente. Grønt boliglån er det billigste boliglånet du kan få hos OBOS-banken.

Laderabatt hos Circle K

Cruiser du rundt i en el- eller hybridbil? Få opptil 10 % rabatt på hurtiglading hos Circle K i hele landet.

Bysykkel

Bysykkel-ordningen finnes i Oslo, Bergen og Trondheim, og er en enkel og miljøvennlig måte å komme seg rundt i byene på. Tegner du et årspass får du fem gratis dagspass, som du kan dele med familie og venner.

To gutter sykler på Bysykkel Bergen som det står OBOS på.

Elbillader hjemme

Du får medlemspris på EVlink Wallbox ladestasjon hjemme fra Bravida. Ladestasjonen er tryggere å bruke enn et vanlig strømuttak, og lading går enda raskere.

Solcelleanlegg

Spar penger og hjelp miljøet med grønn strøm fra eget tak. Som OBOS-medlem får du 3000 kroner i rabatt ved kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg til boligen din fra Otovo. Solenergi er bra både for miljøet og lommeboka!

To menn fra Wanda har hentet en Wanda eske og legger den i bilen. De smiler.

Rimelig lagring

Wanda er en trygg, rimelig og smart måte å skaffe seg ekstra plass på. Wanda henter, lagrer og returnerer tingene dine når du trenger noe hjem, og som OBOS-medlem har du alltid lagring av 2 esker inkludert i medlemskapet ditt. Med Wanda lagres tingene dine i sikre og tempererte lagre, automatisk forsikret av If.

7 tips til smart oppbevaring