Hopp til innhold

Spar penger med disse fordelene i sommer

Ikke lagt alle planene for ferien ennå? Bruk fordelene dine og fyll kalenderen med nye reiser og opplevelser.

En gutt sitter ved bassengkanten og leser i en bok mens han tuller i vannet med en svømmefot. En dame holder seg for nesen.

Festivalsommeren er godt i gang. Dra på årets festivaler og fornøyelsesparker – og få rabatt på billetter. Som medlem har du gode rabatter på opplevelser, reise, hotell, feriehus og leiebil.

Sydentur med fly og hotell

Drømmer du om sol, strand og nye opplevelser? Bestill drømmeferien hos Apollo og få inntil 500 kroner i rabatt per person. Nå får du også 30 prosent rabatt på opphold hos Borgo Magliano Garden Resort i vakre Toscana. 

Ta båten til København og lei et feriehus

Legg turen til deilige Danmark, og opplev den kjente, danske hyggen! Som OBOS-medlem får du 15 prosent rabatt på alle lugartyper ved bestilling av MiniCruise til København med DFDS og 10 prosent på båtreiser. 

En Novasol-stuga vid havet.

Med Novasol kan du leie en feriebolig i Danmark og få 10 prosent i rabatt. Sjekk ut det store utvalget i Norge og i Europa på leie av feriehus, hytter og leiligheter. 

Ønsker du å bo på hotell i stedet? Med Strawberry og Best Western Hotels and Resorts får du som medlem gode rabatter på overnatting i Norden, Finland, Baltikum og Polen.

Lei bil og fyll rimeligere drivstoff underveis

Kanskje du trenger å leie en bil som frakter deg til Bø i Telemark, der du planlegger et par morsomme dager i Bø Sommarland med familien. Med Avis får du inntil 30 prosent rabatt på leie av bil i Norge. 

Og mens du er på veien kan du kjøre innom Circle K og fylle drivstoff eller hurtiglade elbilen med gode rabatter.

Datter og far sklir på magen i vannsklie

Fornøyelsesparker

Besøk ulike fornøyelsesparker i sommer og få rabatt på inngangsbilletter. Vi kan tipse om Tusenfryd, Norges største fornøyelsespark. Eller ta turen over grensa og opplev Nordens største fornøyelsespark, Liseberg, i Gøteborg.

Har du badeglade barn, ta turen til Skandinavias største vannpark, Bø Sommarland.

Har du lyst å besøke Bergen i sommer, så er Akvariet en av byens største turistattraksjoner.

Se alle fornøyelsesparkene!

Karpe på scenen. De er fokuserte og det er mye liv.

Festivaler

Ingen sommer uten et festivalbesøk. «Utopia», sommerens byfestival i Stavanger, går av stabelen i slutten av august. Og i september arrangeres OBOS//Festningen, som er Midt-Norges største festival.

Se alle festivalene!

Uansett hva du ønsker å gjøre i sommer, kan du spare en god slant på å bruke medlemsfordelene dine. Det er gode rabatter som kommer godt med i feriebudsjettet.