Hopp til innhold

Få trygg legehjelp

Tryg Legehjelp er populært blant OBOS-medlemmer. Tjenesten er inkludert i OBOS Personforsikring, og koster ingenting ekstra.

En gravid kvinne titter ut av vinduet mens hun sitter i sofaen med et pledd over seg og med en kopp i hånda.

Ifølge sykepleier Hilde Breivik hos Tryg Legehjelp er det mange Tryg-kunder som er flinke til å benytte seg av tjenesten - både for seg selv, samboer, ektefelle, barn og bonusbarn.

Fra dyrebitt til kjønnssykdommer

Halvparten av alle henvendelser løses på sykepleiernivå. Det kan være alt fra feber, influensa, omgangssyke, ørebetennelse, til utslett, råd ved dyrebitt, sårinfeksjon, til veiledning om kjønnssykdommer, og medikamenter.

Noen innringere sendes direkte til legevakt for akutt behandling, og har fått beskjed om å ringe akutt nødhjelp 113 fordi det har vært livstruende. Dette skjer heldigvis ikke ofte.

En mann og en kvinne sitter i senga og har dyne over seg. Mannen ser på kvinnen og smiler.

Erstatter fastlegen

Ifølge Hilde Breivik dreier det seg som oftest om å skrive resepter eller sende henvisninger til spesialist, eller få en «second opinion», eller en førstegangsvurdering over telefon.

Ofte er legene i Tryg Legehjelp en erstatning for innringers egen fastlege. Enten fordi innringer ikke får time til ønsket tid, eller at fastlegen befinner seg i annen by enn der de jobber eller studerer. Svært mange opplever det også som bekvemt å ordne legebesøket sitt over telefonen mens de sitter på jobb eller er på reise.

Tryg Legehjelp er inkludert i OBOS Personforsikring

Så lenge du har en gyldig personforsikring hos Tryg, kan du og familien din kontakte Tryg Legehjelp så ofte du har behov. Det koster deg ingenting ekstra.

Samtaler med Tryg Legehjelp er selvsagt konfidensielle. Tryg Forsikring har ikke innsyn i opplysninger som blir gitt til Tryg Legehjelp.

Tryg og OBOS samarbeider for å gi deg markedets beste forsikringer til ekstra gunstige medlemspriser. Sjekk ut Tryg Forsikring →