Hopp til innhold

Vinterklart hus og bil på 1-2-3

Er du klar for å ta fram lista over alt du må gjøre før vintersesongen begynner? Les våre beste tips til hvordan du kan gjøre både boligen og bilen klar for vinteren – med OBOS-rabatt, selvfølgelig!

En mann og en dame sitter utenfor huset sitt og drikker kaffe

«Bedre føre vàr enn etter snar». Hørt dette ordtaket før? Snart dunker kulda på døra, og bilen står innpakket i rim. Da er det plutselig for sent å bytte til vinterdekk.

Dekk deg til

Nå tilsier gradestokken at du bør skifte til vinterdekk. Hos Vianor får du blant annet rabatt på lagring av dekk, og ved kjøp av nye vinterdekk. Det er for øvrig ikke bare bildekk som trenger lagring. Med Wanda får du som OBOS-medlem sykkelservice og lagring av sykkelen din gjennom vinteren. 

Dame skifter dekk på bil.

Forsikre deg om

Når frosten har lagt seg og veiene er glatte, er det lett å være uheldig og skli ut av veien. Har du sjekket bilforsikringen din og hva den dekker? Som OBOS-medlem får du rabatter på forsikringer hos Tryg. Sørg for at både bilen, du og hjemmet ditt er godt forsikret.

Du blir garantert ikke skuffa

Skuff bort snøen i vinter med en snøskuffe fra Maxbo, eller enda gøyere (hvis det snør like mye som i 2018!) å investere i en snøfreser. Maxbo har det meste du trenger for å gjøre huset eller bilen klart for vinteren, både innvendig og utvendig. Som OBOS-medlem får du rabatt på maling og øvrige varer i alle Maxbo-butikker.

Kvinne som bruker en snøfreser. Det er vinter og mye snø ute

Spar strøm og penger

Med rabatter hos Maxbo sparer du penger, men i tillegg sparer du penger ved å velge produkter som hjelper deg å holde strømregninga nede. Hos Maxbo finner du Wi-Fi-ovn, som du kan styre gradene med enkelt fra mobilen.

Du finner også panel- og listovner, samt varmepumper, som effektivt varmer opp hjemmet ditt uten å få strømregninga til værs.

Lys i vente

Litt strøm må man bruke. Ønsker du å lyse opp boligen nå som mørket legger seg tidlig? Eller å installere varmepumpa som du kjøpte hos Maxbo, så kan du ringe Bravida. Som OBOS-medlem får du rabatter på elektrotjenester.

Innendørs kos

Du får også gode rabatter hos både Kid Interiør og Bohus. Der finner du trendy og fine lamper til innendørs bruk, som lyser opp hjemmet ditt. Og vil du spare litt strøm kan du kjøpe stearinlys og lysestaker hos Kid Interiør, og se på flammene som energisk blafrer.

Kvinne holder et pledd og smiler. Det er glimt av et juletre i bakgrunnen.

I tillegg finner du et godt utvalg av puter, pledd og kopper. Og hos Bohus finner du sofaer av alle stilarter, som du kan finne roen i på kalde vintersdager. Så med pledd, noe varmt i koppen og stearinlys, har du alt du trenger for en koselig kveld.

Farg opp tilværelsen

Om ikke det var nok kan du benytte deg av rabattene dine hos Flügger og Maxbo. Et stort utvalg av maling tilbys, som du kan farge opp veggen med. Kanskje en lys, fin og leken tone, som får deg i godt humør og som lyser opp rommet, mens alt annet er litt mørkt ute? 

Lykke til før vinteren kommer!