Hopp til innhold

Bli medlem

Et OBOS-medlemskap er en investering i egen, eller andres, framtid. Du stiller foran i boligkøen og kan realisere boligdrømmen gjennom OBOS Deleie og OBOS Boligstart. I tillegg får du rabatt på produkter og tjenester innen bolig, bank, forsikring, kultur og fritid.

Fram til nyttår spanderer vi årskontingenten på 200 kroner for medlemskap i OBOS. Du betaler kun 300 kroner ved innmelding i denne perioden, som en lovpålagt andelskapital og et engangsbeløp. Fra og med neste år betaler du 200 kroner i året for medlemskapet ditt.

Meld inn eget barnGi et medlemskap i gave

Bli medlem

Fødselsnummer brukes for sikker identifisering. Hvordan vi behandler persondata kan du lese mer om i OBOS' personvernserklæring
+47

Å betale

ProduktPris
Andelskapital Medlem300 NOK
Medlemskontingent0 NOK
Totalt å betale300 NOK
Før du sender inn skjemaet må du ha gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Les mer om våre vilkår

OBOS' personvernreklæring

OBOS BBL («OBOS») er eid av medlemmene. OBOS' hovedmål er å skaffe medlemmene bolig og forvalte disse eiendommene. Samtidig utvikler og administrerer OBOS et fordelsprogram for medlemmene, der medlemmene kan ta del i ulike tjenester, tilbud og fordeler fra både selskap i OBOS-konsernet samt OBOS’ samarbeidspartnere. OBOS har også flere datterselskap som yter tjenester både til forbrukere og næringslivet.

All vår innsamling og bruk av personopplysninger er underlagt norsk personvernlovgivning. Personvern er også viktig for OBOS, våre OBOS-medlemmer og kunder/brukere av OBOS sine tjenester. For alle parter er det viktig at personopplysninger behandles på en sikker og trygg måte. Et medlemskap i OBOS kan eksempelvis være avgjørende for muligheten til å kjøpe seg bolig. Det kan dreie seg om rettigheter som er bygget opp gjennom mange års medlemskap. Dette innebærer blant annet sterkt behov for sikkerhet og kontroll knyttet til registrering og behandling av personopplysninger om medlemmene.

Samtidig med at det er nødvendig å registrere og lagre persondata om deg for å kunne yte våre tjenester, jobber vi kontinuerlig for å beskytte og respektere ditt personvern på best mulig måte. Gå til OBOS' personvernerklæring

OBOS' Medlemsvilkår

Gå til OBOS' Medlemsvilkår