En familie på fire står foran et lekehus og holder rundt hverandre. De smiler.

– Vi sparer flere tusen i året

Med medlemsfordeler får familien Ødegaard Matibag gjort enda mer sammen. I sommer sparer de tusenvis av kroner når turen går til gullrekka av skandinaviske fornøyelsesparker.

Sparekonto med ekstra god rente

Sparekonto med ekstra god rente

Som OBOS-medlem kan du spare mer i OBOS-banken med en god rente. Spar trygt og forutsigbart med 3,00 % i rente og 24 gebyrfrie uttak i året. Er du ikke kunde i OBOS-banken enda, tar det bare et par minutter å bli det.

Bli kunde i OBOS-banken
Ikon av chatbot for kundeservice

Utsendelse av faktura

Vanligvis har du fått tilsendt faktura for årskontingenten i februar med frist for betaling 10. mars. I år blir fakturaen sendt ut i løpet av våren 2023. 

  Gi en gave for framtiden

  Gi en gave for framtiden

  Et gavemedlemskap i OBOS vil gjøre veien inn på boligmarkedet enklere. Som medlem får du forkjøpsrett på over 90 000 boliger i hele Norge. I tillegg har du en rekke medlemsfordeler med gode rabatter og tilbud.

  Gi et gavemedlemskap
  Som OBOS-medlem får du mange gode fordeler

  Som OBOS-medlem får du mange gode fordeler

  Du finner over 80 ulike fordeler med gode rabatter og tilbud på alt fra strøm, forsikring, bank, reise, kulturliv, interiør, til strømmetjenester. Spar penger i hverdagen ved å bruke fordelene dine.

  Se alle medlemsfordeler
  OBOS Deleie

  OBOS Deleie

  Som OBOS-medlem får du forkjøpsrett på nyboliger med OBOS Deleie ved salgsstart. Det betyr at du får en plass foran i boligkøen, og kan utgjøre stor forskjell når du skal skaffe deg et nytt sted å bo.

  Les mer om OBOS Deleie
  Forkjøpsrett

  Forkjøpsrett

  Med forkjøpsretten kan du kapre drømmeboligen – uten å være med i budrunder! Som OBOS-medlem stiller du først i køen når du skal kjøpe bolig.

  Les mer om forkjøpsrett