Hopp til innhold
Jesus Christ Superstar. Plakat.
Folketeateret

Jesus Christ Superstar

Storsatsning på Folketeateret i 2024: Jesus Christ Superstar har premiere 30. august og billettene er i salg allerede nå. Vær rask, plassene er populære!

  • Tidspunkt: 8. februar–15. november
  • Hvor: Folketeateret i Oslo
  • Rabatt: 20 % rabatt

Husk å ta med medlemsbeviset ditt – du finner det i OBOS-appen

Musikalen er en moderne klassiker skapt av Andrew Lloyd Webber og Tim Rice. Den tidløse historien om de siste dagene til Jesus Kristus har begeistret publikum i over 50 år. Musikalen ble først lansert som et studioalbum i 1970, og utviklet seg senere til en teaterproduksjon som har gått sin seiersgang på Broadway og West End.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på billetter til Jesus Christ Superstar på Folketeateret.
  • Rabatten gjelder på inntil to billetter per medlem.
  • Rabatten gjelder kategoriene B, C og D.
  • Det er begrenset antall billetter med OBOS-rabatt per forestilling.
  • Kategorien kan være utsolgt.

Om Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar har rørt publikum over hele verden med sin unike kombinasjon av fengende rockemusikk og som en moderne tolkning av de siste dagene til Jesus Kristus.

– Publikum kan forvente en gripende og energisk teateropplevelse som kombinerer kraftfull musikk, sterke karakterer og en moderne tilnærming til en tidløs historie, sier Karianne Jæger, Executive Producer og eier av Scenekvelder.

Musikalen utforsker lojalitet og forræderi

Musikalen fokuserer på forholdet mellom Jesus, hans disipler og Judas Iskariot. Gjennom en unik blanding av rockeballader og storslagne solonumre, utforsker musikalen dynamikken mellom lojalitet, kjærlighet og forræderi. Musikalen utfordrer konvensjonene ved å presentere Jesu liv gjennom Judas' øyne, og utforsker spenningen mellom guddommelighet og menneskelighet.

Med uforglemmelig musikk, sterke karakterer og et tidløst budskap om kjærlighet, forræderi og offer, fortsetter Jesus Christ Superstar å appellere til generasjoner av publikum verden over. Musikalen har blitt en kulturell milepæl og forblir en av de mest elskede verkene i musikalhistorien.

Vi gleder oss til å ønske publikum velkommen til denne spektakulære musikalen. Dette blir en opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Relaterte fordeler

Oslo Museum logo
Bymuseet holder til i en koselig bygning i Frognerparken.

Oslo Museum

20 % på inngangsbilletter til Bymuseet.

ODEON Kino logo
Tre barn sitter i en kinosal og ser på en film. De smiler. Hun ene jenta har popcorn og en annen jente har brus.

ODEON Kino

15 % rabatt på ordinære kinobilletter.

Litteraturhuset Fredrikstad logo

Litteraturhuset Fredrikstad

20 % rabatt på billetter til utvalgte arrangementer.