7 medlemsfordeler du kan bruke i vår

Gå våren i møte med nye omgivelser og opplevelser – alt med gode medlemsrabatter.

  • Tekst Anja Bratt
  • Foto Siren Lauvdal
  • Styling Live Berg

Å være økonomisk er en trend i tiden, og som OBOS-medlem kan du spare mye på å benytte deg av tilbud og rabatter fra partnerne våre.

Medlemsfordelene brukes nå mer enn noen gang, og det ble i fjor handlet for over 700 millioner kroner med OBOS-rabatter. Blant medlemsfordelene som ble aller mest brukt finner vi Maxbo, Tusenfryd, Apollo og Tryg Forsikring.

– Under pandemien så vi et oppsving i bruk av boligfordelene, da mange av oss fikk både tid og lyst – og ikke minst behov – for å pusse opp etter så mye tid mellom husets vegger. Nå ser vi at folk har lyst til å komme seg ut døra, og i større grad bruker kultur- og opplevelsesfordelene, forteller Henrik Birkelund, partneransvarlig i OBOS.

Få inspirasjon til 7 fordeler du kan bruke nå i bildekarusellen ↓

1. Book noe å se fram til. Som OBOS-medlem får du billigere billetter til blant annet opera, teater, konserter og festivaler.
2. Rydd plass til våren. La Wanda lagre vinterklærne for deg. OBOS-medlemmer lagrer to esker gratis. Rosa vase av Rasmus Stride.
3. Få påfyll mens du kobler av. Hos Podimo finner du plenty av podkaster og lydbøker.
4. Frisk opp hjemme med nye farger. Hos Maxbo får du rabatt på maling og maleutstyr. Rosa skulptur av Rasmus Stride.
5. Opplev Oslo, Trondheim og Bergen fra bysykkelsetet.
6. Noe nytt til kjøkkenet? Hos Christiania Glasmagasin får du både god kvalitet og rabatt.
7. Lag noe selv! Materialer, inspirasjon, råd og rabatt får du hos Maxbo.

I fjor ble medlemsprogrammet utvidet, og vi inngikk nye avtaler med blant annet SNØ, Fresh Fitness og ODEON Kino. Nytt av året er fordeler hos Advokatfirmaet Legalis og Christiania Glasmagasin.

Etter en lang vinter er vi nå klare for å bytte dekk, freshe opp uteplassen og bestille ferieturen og festivalopplevelsen vi har lengtet etter.

Selv er Birkelund klar for våren med solskjerming fra Kid Interiør – noe han har spart penger på ved å bruke medlemsrabatten sin.

Se alle medlemsfordelene dine her