Laster resultat

Utsolgt

Leangenbukta, rekkehus 1-4

I dette salgstrinnet kan du velge blant fire rekkehus sentralt på Lade i Trondheim. Trygt, bilfritt og enkelt er gode stikkord for livet i Leangenbukta.

1 av 11

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Rekkehus
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Fra sommeren 2023
Eieform
Ikke avklart

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Haakon VII gate 14, 7041 Trondheim. Se kart i Google

Illustrasjon av kjedede rekkhus på Leangenbukta

Om Leangenbukta, rekkehus 1-4

Dette salgstrinnet byr på fire rekkehus sentralt på Lade i Trondheim. Her får du et rekkehus av god kvalitet med god takhøyde og store vinduer, i tillegg får du kort vei til alt.

Rekkehusene får et solid og urbant uttrykk, og de vil ligge mot Haakon VIIs gate. De vil bli skjermet fra gaten med innglasset forhage og en praktisk sportsbod. I disse familievennlige rekkehusene kan du nyte en nøye gjennomtenkt planløsning med fire soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og egen loftstue. I tillegg får du en egen privat hage inn mot tunet, takterrasse og egen parkeringsplass i parkeringskjelleren.

Totalt vil Leangenbukta bestå av cirka 500 boliger. Her vil det komme en blanding av rekkehus og leiligheter, med umiddelbar nærhet til både det urbane livet og flotte turområdene. Med parkeringskjeller under bakken, sykkeldelingstjeneste og lading av el-bil, blir Leangenbukta et attraktivt og trygt sted for store og små.

I Leangenbukta er det kort vei til alt. Du vil finne dagligvare, kjøpesentre, spiseplasser, treningssenter og kollektivtransport en kort gåtur unna. Leangen Gård, Ladestien og Leangenbukta er perfekt for lek, trening og avkobling. Og rett ved prosjektet passerer den populære stien Ladestien, som tar deg helt inn til byen, forbi naturperler, badeplasser og hyggelige spisesteder.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse

Meld interesse på nettsiden til megleren - så får du med deg alle viktige nyheter og frister

Meld interesse

Kontakt oss for mer informasjon om Leangenbukta, rekkehus 1-4

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • logo til Koteng eiendom