Laster resultat

Utsolgt

Leangenbukta, rekkehus 13-18

Nå kan du sikre deg et rekkehus i Leangenbukta sentralt på Lade i Trondheim. Husene har en praktisk og gjennomgående planløsning.

1 av 12

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Rekkehus
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Fra sommeren 2023
Eieform
Ikke avklart

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Haakon VIIs gate 14, 7042 Trondheim. Se kart i Google

Illustrasjon av uteområder med gangstier og gressplener

Om Leangenbukta, rekkehus 13-18

Nå legger vi ut 6 nye innholdsrike rekkehus over tre plan for salg. Familievennlige rekkehus med blant annet to bad, vaskerom, fire soverom og en åpen kjøkkenløsning.

I toppetasjen vil de inneha loftstue, soverom og utgang til takterrasse. Rekkehusene er kledd i tegl i ulike farger, med inngjerdet forhage, sportsbod og variasjon i vinduer som gir hvert hus et individuelt preg. Foruten parkeringsplass i parkeringskjeller får hvert hus en privat hage inn mot fellesarealene.

I Leangenbukta bor du trygt, naturskjønt og bilfritt med gangavstand til de alle hverdagsfunksjoner. Boligene kjennetegnes av god kvalitet med god takhøyde, store vindusflater, og innvendige trapp- og heisoppganger.

Tre ulike arkitekter har fått satt preg på bebyggelsen av rekkehus, byvillaer og saltakshus, hvor alle bygges med innslag av de bestandige materialene tegl og tre. Med umiddelbar nærhet til Lade stien og kulturlandskapet rundt Leangen Gård utvikles Leangenbukta med fokus på å skape et trygt og bilfritt boligområde. Et godt utviklet nett av sykkelveier gjør det enkelt og trygt å komme seg rundt på to hjul. Området er også et kollektivknutepunkt med kort avstand til E6.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse

Meld interesse på nettsiden til megleren - så får du med deg alle viktige nyheter og frister

Meld interesse

Kontakt oss for mer informasjon om Leangenbukta, rekkehus 13-18

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • logo til Koteng eiendom