Laster resultat

Utsolgt

Leangenbukta, salgstrinn 1

Det første salgstrinnet i Leangenbukta byr på 28 hjørneleiligheter og 4 rekkehus sentralt på Lade i Trondheim.

1 av 21

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Fra våren 2023
Eieform
Ikke avklart

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Haakon VIIs gate 14, 7042 Trondheim. Se kart i Google

Illustrasjon av balkong med utsikt over grøntområder og sjø

Om Leangenbukta, salgstrinn 1

I det første salgstrinnet i Leangenbukta kan du velge blant 28 hjørneleiligheter og 4 rekkehus på Lade i Trondheim. Uansett om du velger hjørneleilighet eller rekkehus, vil du få en bolig av god kvalitet med god takhøyde og store vinduer i et sentralt område.

Hjørneleilighetene er fordelt mellom Byvilla 4 og 5, som har en flott beliggenhet mot bukta og kulturlandskapet i Leangenbukta. I de moderne byvillaene vil du finne store glassflater og kraftig spileverk i tre, og ikke minst to felles takterrasser. Alle leilighetene har balkong eller terrasse med utgang fra stuen. De fleste leilighetene har også en mindre balkong tilknyttet soverommet og egen parkeringsplass i felles parkeringskjeller.

Rekkehusene vil ligge mot Haakon VIIs gate og har et solid og urbant uttrykk. Boligene vil bli skjermet fra gaten med innglasset forhage og en praktisk sportsbod. Disse familievennlige rekkehusene har en nøye gjennomtenkt planløsning med fire soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og egen loftstue. Her kan du nyte hverdagen med en egen privat hage inn mot tunet, takterrasse og egen parkeringsplass i parkeringskjelleren.

I Leangenbukta vil du være i et knutepunkt på Lade med kort vei til alt. Her kan du bo trygt, bilfritt og enkelt i naturskjønt landskap. Prosjektet vil bestå av cirka 500 boliger i variert bebyggelse med innslag av tegl og tre. Boligområdet vil være bilfritt, med parkeringskjeller under bakken og tilrettelegging for gang- og sykkeltrafikk. Dagligvare, kjøpesentre, spiseplasser, treningssenter og kollektivtransport er kun en kort gåtur unna. I tillegg vil du finne Ladestien, Leangen Gård og Leangenbukta i umiddelbar nærhet.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse

Meld interesse på nettsiden til megleren - så får du med deg alle viktige nyheter og frister

Meld interesse

Kontakt oss for mer informasjon om Leangenbukta, salgstrinn 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • logo til Koteng eiendom