Laster resultat

Salget er i gang

Leangenbukta, saltakshus L

Saltakshus L i Leangenbukta består av 39 to- til fireromsleiligheter. I dette attraktive området på Lade i Trondheim, vil du ha kort vei til alt.

1 av 10

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 10 654 620
Størrelse (P-rom)
118 m²
Planlagt innflytting
Fra sommeren 2023
Eieform
Sameie

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Du kan enkelt bestille visningstid når det passer deg og dine under, eller ta kontakt med prosjektselger. Du kan alltid ha med følge, så du trenger kun å melde deg selv på visning.

Haakon VIIs gate 14, 7041 Trondheim. Se kart i Google

Ledige leiligheter
L504 Leilighet 3 118 m² 118 m² kr 10 654 620 5

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Haakon VIIs gate 14, 7041 Trondheim. Se kart i Google

Illustrasjon av uteområder mellom rekkehus, byvillaer og saltakhus

Om saltakshus L

Saltakshus L i Leangenbukta byr på 39 leiligheter fra 41 til 118 kvadratmeter. Her kan du skaffe deg en leilighet med god planløsning og store vinduer, som ligger sentralt på Lade i Trondheim. Trygt, bilfritt og enkelt er gode stikkord for livet i Leangenbukta.

I Saltakshus L finner du en stor variasjon i leilighetene, både i størrelse og utforming. Alle leilighetene har terrasse/balkong, og de fleste er gjennomgående eller ligger på et hjørne. Toppleilighetene skiller seg ut fra resten med en mønehøyde på opptil 4,5 meter, mesaninetasje og ekstra lagringsplass.

Totalt vil prosjektet bestå av cirka 500 boliger i Haakon VIIs gate 14 i Trondheim. Her vil det komme en blanding av rekkehus og leiligheter i en variert bebyggelse. Hele boligområdet legges opp til å være bilfritt, med parkeringskjeller under bakken og tilrettelegging av gang- og sykkeltrafikk. I tillegg vil du finne en aktivitetspark og «Torget» på boligområdet som vil bli sosiale møtepunkter for store og små.

I Leangenbukta er det kort vei til alt. Du vil finne dagligvare, kjøpesentre, spiseplasser, treningssenter og kollektivtransport en kort gåtur unna. Rett ved prosjektet passerer den populære stien Ladestien. Denne stien vil ta deg fra bukt til bukt helt inn til byen, og på veien vil du passer både badeplasser og spisesteder.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse

Meld interesse på nettsiden til megleren - så får du med deg alle viktige nyheter og frister

Meld interesse

Kontakt oss for mer informasjon om Leangenbukta, saltakshus L

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • logo til Koteng eiendom