Laster resultat

Kommer for salg

Oksenøya bruk

Oksenøya bruk blir et av de nye prosjektene på Fornebu. Her planlegger vi å bygge cirka 230 leiligheter og rekkehus som grenser til Holtekilen.

Illustrasjon av gårdsrommet med regnbed på Oksenøya bruk på Fornebu

1 av 6

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 230
Boligtype
Leiligheter og rekkehus
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Rekkehus og leiligheter på 2 til 5 rom
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Planlagt ca fra 2027

Dette skjer nå

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Dette skjer nå

Planforslaget for Oksenøya bruk er nå sendt til kommunen, og vil etter politisk førstegangsbehandling legges ut til offentlig høring. I sistnevnte fase vil det være muligheter å komme med innspill og synspunkter.

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 59.896875,10.606184. Se kart i Google

Dronebilde av OBOS Fornebu Oksenøya bruk.

Om Oksenøya bruk

Ved de historiske byggene på Oksenøya bruk planlegger vi cirka 230 boliger, fordelt på både nye rekkehus og leilighetsbygg, samt boliger i eksisterende bygg. De tidligere arbeiderboligene planlegges rehabilitert og transformert til boliger med historisk sjarm. På området rundt gårdsbebyggelsen legges det opp til nye rekkehus og leiligheter, organisert i tunbebyggelse med nærmest bilfrie omgivelser. Bygningene vil bli mellom to og fem etasjer høye, og harmonere med byggene og de gamle gårdstunene som allerede er i området. Boligene vil ligge solrikt og lunt til i nærheten av Holtekilen, med kyststien og flere badeplasser rett utenfor døren.

Oksenøya bruk blir et sted for folk i alle livsfaser. På Norske Skogs nedlagte hovedkontor planlegger vi å bygge rundt 50 seniorboliger. Boligene vil få tilgang til store fellesområder og nabolags- og servicefunksjoner, og planen er å gjøre den tidligere kantinen i bygget om til storstue for beboerne i området.

På Oksenøya bruk vil de gamle historiske byggene blåses nytt liv i som rom for nabolagsfunksjoner, som kafé, bakeri, galleri eller nisjebutikker. I nærheten vil du også finne alt du måtte trenge i hverdagen – barnehager, skoler, Nansenparken, naturreservater, badestrender, butikker, restauranter, kjøpesenter, treningssenter, svømmehall, idrettsanlegg og mange kilometer med gang- og sykkelveier. Fornebu S ligger nært til, og når T-banen kommer til Fornebu vil nærmeste stopp være Flytårnet.

Historiske Oksenøya bruk

Historiske Oksenøya bruk

På Fornebu, nærmest i vannkanten og like ved Holtekilen, ligger et helt spesielt anlegg. Det er det gamle Oksenøya Bruk. I sin tid ble det kalt et mønsterbruk. I dag er det et historisk miljø som det er verd å ta vare på.

Les mer om historien
DNT har åpnet aktivitetssenter på Oksenøya bruk

DNT har åpnet aktivitetssenter på Oksenøya bruk

Faste gåturer i nærområdet, bålkvelder med eventyr og utleie av kajakk er bare noe av det som står på programmet.

Les mer om aktivitetssenteret
Har du lyst til å påvirke utviklingen av Oksenøya bruk?

Har du lyst til å påvirke utviklingen av Oksenøya bruk?

Oksenøya bruk skal bli et godt sted å bo og et godt sted å leve – for de som flytter inn og de som er på besøk. Få mer informasjon og delta digitalt med innspill til prosjektet.

Se hvordan du kan påvirke
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår