Illustrasjon av Felleshuset med mennesker utenfor på Nansenløkka på Fornebu.

Rimeligere inngangsbillett på Fornebu

På Fornebu kan du kjøpe en helt ny bolig til en litt rimeligere pris med OBOS Deleie og Bostart.

På Fornebu får du det beste fra to verdener rett utenfor døra. Med natur, fjord og byen tett på, er det ikke rart at Fornebu har blitt et så populært sted å bo. Og med OBOS Deleie og Bostart har boligdrømmen blitt litt mer oppnåelig for flere.

Sjekk ut hva som er til salgs på Fornebu

To snarveier til ny bolig

Det kan være utfordrende å kjøpe ny bolig i dagens marked med høye boligpriser og økte renter. Med OBOS Deleie og Bostart har du muligheten til å kapre drømmeboligen på Fornebu til en litt rimeligere pris – uansett om du er på jakt etter din første bolig eller bare litt større plass til familien. På Fornebu finner du alt fra effektive toromsleiligheter til romslige fireromsleiligheter og rekkehus.

Obos-illustrasjon-nansenløkka_Fornebu_kvartal4-trinn1-Felleshjornet

På Nansenløkka bygges det cirka 600 boliger med fokus på å redusere klimagassutslipp. Byggene blir energieffektive og får smarthusteknologi, pluss at det blir deleløsninger som felleslokaler og urbant landbruk.

1 av 4

Kjøp halve boligen, eller mer, og bo i hele

Hovedproblemet for mange som ønsker å kjøpe en bolig er ikke betjeningsevnen, men kravet til 15 prosent egenkapital og et lånetak på fem ganger inntekt. Med OBOS Deleie kan du kjøpe 50 prosent av boligen, eller mer, og bo i hele. For resten av boligen betaler du et beløp tilsvarende markedsleie for OBOS´ andel av boligen. Det reduserer egenkapitalkravet betydelig og gjør det enklere å kjøpe den boligen du ønsker.

På Nansenløkka kan du velge blant et stort utvalg boliger i ulike størrelser og prisklasser som tilbys med OBOS Deleie.

Utvalgte toromsleiligheter med Deleie:

Se alle boligene som tilbys med OBOS Deleie på Fornebu

Kjøp en helt ny bolig til en lavere pris

I et boligmarked i stadig endring, kan ønsket om det ekstra soverommet eller flyttingen fort bli satt på vent. Med OBOS Bostart kan boligen som er akkurat utenfor rekkevidde, bli aktuell igjen. Du kan kjøpe drømmeboligen på Fornebu til en lavere pris enn ordinær markedspris. Du eier hele boligen, den eneste forskjellen fra et vanlig boligkjøp er at når du ønsker å selge, har OBOS rett til å kjøpe boligen tilbake.

Se boliger som tilbys med OBOS Bostart på Fornebu