Velkommen til Frysja

Vil du bo i nærheten av Nordmarka, Maridalsvannet, idylliske Akerselva, Kjelsås og sentrum? På Frysja bor du tett på alt det beste byen har å by på.

Nabolaget

På Frysja i Oslo bygges det cirka 1000 nye moderne leiligheter med marka som din nærmeste nabo og en kort busstur fra Oslo sentrum. Du vil ha gode kollektivtilbud og fine opplevelser kun en kort spasertur fra dørstokken.

Oversiktsbilde av Frysja

1 av 15

Nærområdet

 1. Illustrasjon av en OBOS-bysykkel, et solcellepanel og en sol

  Transport

  Gangavstand til Frysja bussholdeplass med busser som tar deg til sentrum på under en halvtime. I tillegg ligger Kjelsås stasjon og Kjelsås trikkeholdeplass kun 15 minutter unna boligene.

 2. Illustrasjon av et nabolag med kafé, kjøpesenter, lekeplass og fotballbane.

  Barnehager og skoler

  Det ligger flere barnehager kun en kort gåtur unna. Det er også planlagt nye barnehager i nærområdet. Du finner også Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole i nærheten.

 3. Illustrasjon av bygninger og mennesker som går foran dem

  Butikker

  Det finnes flere matbutikker rundt Frysjaparken, og nedenfor Kjelsås og Grefsen finner du Storo Storsenter. Her finner du et bredt utvalg av butikker med alt du trenger i hverdagen.

 4. Illustrasjon av operaen i Oslo

  Kultur

  Du finner blant annet Teknisk Museum, Norsk telemuseum og Frysja Kunstsenter kun en gåtur unna – en fin gåtur på 15 minutter.

 5. Illustrasjon av en togstasjon og et tog

  Tilbud

  I nærområdet finner du blant annet flere treningssentre og det lokale legesenteret. Det finnes også flere fotballbaner, volleyballbaner og andre plasser for aktivitet og moro lokalt på Kjelsås.

 6. Illustrasjon av en kvinne foran en humpete vei og en snødekt fjelltopp i horisonten.

  Friområder

  Kun et par minutters gange fra Frysjaparken ligger den populære badeplassen, Frysja badekulp. Både opp og ned Akerselva vil du også finne mange fine badeplasser. Du vil også ha fine turmuligheter i Nordmarka eller rundt Maridalsvannet.

Kart over Frysja

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

I salg

På Frysja er det flere prosjekter i salg. Her får du både byfølelsen og det beste marka har å tilby på samme sted!

Illustrasjon av Ager borettslag i Frysjaparken i Oslo som viser uterom, fasade av blokk, gangvei med mor og datter.

Ager

Ager borettslag ligger i grønne omgivelser på Kjelsås – kun et steinkast unna Nordmarka. Her kan du flytte inn i en moderne leilighet med nordisk preg, lune farger og praktiske løsninger.

Les mer om Ager

Se boligvelgeren

Se visningstider

Illustrasjon av fasadene på Stilla sett fra Frysjaveien

Stilla

Stilla borettslag blir en del av det nye nabolaget Frysjaparken. Her finner du moderne, lyse og funksjonelle leiligheter i grønne omgivelser – rett ved Nordmarka.

Les mer om Stilla

Se boligvelgeren

Se visningstider

Takterrasse i to plan på dagtid i boligprosjektet Fjorten.

Fjorten

Fjorten består av 14 toppleiligheter i borettslagene Stilla og Ager i Frysjaparken. Leilighetene kommer med store, private takterrasser og god standard. Her bor du der byen møter marka.

Les mer om Fjorten

Se boligvelgeren

Se visningstider

Livet på Frysja

Bilde av stuen og balkongen i inspirasjonsleiligheten på Frysja.

Fra hvite vegger til fargefest

På oppdrag fra OBOS og Stor-Oslo har KOI Fargestudio skapt en helt spesiell og fargerik visningsleilighet til inspirasjon i Frysjaparken.

Utviklingen av Frysja

Meld interesse

Meld interesse for Frysja Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår