Slik øker du eierandelen i OBOS Deleie-boligen din

Ønsker du å eie en større del av boligen din? Når du har tatt over en bolig med OBOS Deleie kan du øke eierandelen din til 60, 70, 80, 90 og 100 prosent når det passer deg og lommeboka.

Slik går du fram for å øke eierandelen din

  1. Send oss en e-post med fullt navn, fødselsdato, medlemsnummer, adresse og leilighetsnummer – og ikke minst hvor mye du ønsker å øke eierandelen din.

  2. Vi sender deg et tilbud på den nye eierandelen, inkludert alle kostnader og gebyrer forbundet med at du kjøper deg opp. Tilbudet er gyldig i 14 dager.

  3. Før du aksepterer tilbudet må du sende oss et nytt finansieringsbevis. Finansieringsbevis er en bekreftelse fra banken på hvor mye du kan låne og kjøpe for, inkludert fellesgjeld. I tillegg må det vise hvor mye du kan betale hver måned for den delen av boligen som OBOS eier. Som kunde i OBOS-banken kan du bare sende en melding i nettbanken og legge ved tilbudet på den nye eierandelen.

  4. Vi inngår en ny avtale og du eier nå hele eller en større del av boligen. 

Trenger du finansieringsbevis?

Trenger du finansieringsbevis?

For å kunne kjøpe en større eierandel i din OBOS Deleie-bolig må du ha finansieringsbevis. Du kan enkelt søke om dette i OBOS-banken. Det er helt gratis og beviset er gyldig i tre måneder. (Rente på 5,91 %. Lån 2 mill. o / 25 år koster 2,5 mill. Eff. rente 6,13 %.)

Søk om finansieringsbevis