Fasadefoto av Oslo K på Kværnerbyen

Vi bygger for framtiden

OBOS Eiendom utvikler handels- og kontorbygg med fokus på trivsel, langsiktighet og bærekraft. Slik skaper vi levende nærmiljøer der folk trives.

Vi er byutviklere

Vi er byutviklere

Vi er en av landets største eiendomsutviklere og kombinerer næringseiendom med boligbygging. Slik skaper vi spennende nabolag med møteplasser og servicetilbud for alle. Det er sånn vi utvikler byen, og ikke bare våre egne eiendommer.

Se våre prosjekter
Vi har en langsiktig plan

Vi har en langsiktig plan

Våre nybygg bidrar til bymiljøet. Vi planlegger for møteplasser, grønne rom og handelsopplevelser helt fra start. Det sikrer leietakerne våre et attraktivt nærmiljø, i dag og i framtiden.

Oppdag fordelene ved å leie hos oss
Nærkontoret fra OBOS

Nærkontoret fra OBOS

Nærkontoret er et nettverk av kontorlokaler, i OBOS-nabolag, og i nærheten av der folk bor. Tjenesten tilbys OBOS-medlemmer, og bedrifter som ønsker å abonnere på tjenesten til sine ansatte.

Lær mer om Nærkontoret

Aktuelt

Jobb hos oss

Jobb hos oss

Vil du være med på å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss.

Se hvordan vi har det på jobb

Følg med på hva vi bygger

Følg oss på LinkedIn og Facebook for å se nyheter om eiendommene vi utvikler og forvalter. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet og få aktuelle saker rett inn i innboksen.