Fasadefoto av Oslo K på Kværnerbyen

Vi bygger for framtiden

OBOS Eiendom utvikler handels- og kontorbygg med fokus på trivsel, langsiktighet og bærekraft. Slik skaper vi levende nærmiljøer der folk trives.

Vi er byutviklere

Vi er byutviklere

Vi er en av landets største eiendomsutviklere og kombinerer næringseiendom med boligbygging. Slik skaper vi spennende nabolag med møteplasser og servicetilbud for alle. Det er sånn vi utvikler byen, og ikke bare våre egne eiendommer.

Se våre eiendommer under utvikling
Vi har en langsiktig plan

Vi har en langsiktig plan

Våre nybygg bidrar til bymiljøet. Vi planlegger for møteplasser, grønne rom og handelsopplevelser helt fra start. Det sikrer leietakerne våre et attraktivt nærmiljø, i dag og i framtiden.

Aktuelt

Jobb hos oss

Jobb hos oss

Vil du være med på å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss.

Se hvordan vi har det på jobb
Årsrapporten til OBOS Eiendom

Årsrapporten til OBOS Eiendom

Takket være innsatsen fra ansatte og alle våre gode samarbeidspartnere har vi levert et godt resultat for 2022 og er klare for nye utfordringer i 2023.

Les årsrapporten til OBOS Eiendom

Følg med på hva vi bygger

Følg oss på LinkedIn og Facebook for å se nyheter om eiendommene vi utvikler og forvalter. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet og få aktuelle saker rett inn i innboksen.