Vedlikeholdsteamet i OBOS Eiendom. Fra venstre: Christian Askildsen, Oskar Greek, Vu Van Tran og Zahra Mousavi.

Møt vedlikeholdsteamet i OBOS Eiendom

Teamet har ansvaret for vedlikeholds- og ombyggingsprosjekter hos OBOS Eiendoms eksisterende bygg. Porteføljen inneholder 66 eiendommer og mer enn 700.000 kvadratmeter fordelt på kjøpesentre, kontorer, hotell, lager og industri.

Christian Askildsen

Christian har ledet vedlikeholdsavdelingen siden 2021 og har fokus på verdiøkende vedlikehold. Han kom fra stillingen som vedlikeholdsingeniør i OBOS Eiendom hvor han begynte i 2019. Christian har lang erfaring fra byggebransjen, med over 16 år som leder for et tømrerselskap.

Oskar Greek

Oskar har jobbet i vedlikeholdsavdelingen siden 2021. Her jobber han som prosjektleder og har tatt med seg en masse erfaring fra forskjellige roller i byggebransjen, som håndverker, prosjektleder og daglig leder. Med Oskar har vi i vedlikeholdsavdelingen en god relasjonsbygger med hjerte for både leietakere og bygningsmasse.

Vu Van Tran

Vu har jobbet i vedlikeholdsavdelingen i OBOS Eiendom siden 2019, som prosjektleder innen tekniske fag. Det betyr at Vu jobber med tilstandsvurdering, utskifting, modernisering og oppgradering av tekniske anlegg. Hovedfokuset er på ventilasjon, varme og kjøling, men han har også god kompetanse på solceller, elbillading, heiser og mye mer. Vu er alltid på jakt etter lønnsomme og energieffektive investeringer som gir energibesparelser og verdiøkning. Vu har bakgrunn som VVS-ingeniør.

Zahra Mousavi

Zahra er relativt ny på teamet, og begynte i november i 2023. Hun har med seg verdifull kompetanse med erfaring som byggesaksbehandler fra Nittedal kommune. Med sin strukturerte tilnærming til det brede spekteret av utfordringer kjennetegnes hun som løsningsorientert og målrettet. Zahra er utdannet sivilingeniør innen byggeteknikk og arkitektur.