Eiendomssjef Øystein Embretsen sammen med tre ansatte fra Åpent Bakeri.

Skaper flere møteplasser med ny serveringssatsning

OBOS Eiendom etablerer enda flere spisesteder på Lambertseter, Oppsal og i Kværnerbyen.

– Senteret er en viktig sosial arena for nærmiljøet, og spisestedene våre er en stor del av dette, sier senterleder Silje Nordgård Aspen ved Lambertseter Senter.

Denne sommeren har hun hatt gleden av å ønske velkommen til nyetablerte Eat Thai, og nyoppussede lokaler hos Jordbærpikene. Senteret tilbyr nå et variert utvalg serveringssteder for enhver gane og timeplan, og flere nyetableringer er på vei.

– Vi ønsker å være et nærsenter med et godt utvalg av opplevelser og fasiliteter for kundene, legger Aspen til.

Urbant grendehus

Lambertseter er ikke alene om å få flere møteplasser for lokalbefolkningen og besøkende. I august flyttet Åpent Bakeri inn i Kværnerbyen – til glede for både nærmiljøet og kontorleietakerne oppover i etasjene. Nylig inngikk OBOS Eiendom et samarbeid med Flott Gjort AS om å etablere et urbant grendehus på Oppsal senter. Planen er å åpne dørene i oktober.

– Grendehuset skal være en møteplass for alle på Oppsal med et godt, lokalt tilpasset serveringstilbud. Her skal det være mulig å få alt fra folkelig mat til sunne alternativer for småbarnsfamilier. Dette skal være et hus hvor du både kan se fotball og spise et romantisk måltid med kjæresten, sier Joachim Åkerstrøm, mat- og menyutvikler i Flott Gjort AS.

Bygger livet mellom husene

Det er lenge siden OBOS Eiendoms kjøpesentre bare var shoppingdestinasjoner. I dag er sentrene sosiale arenaer for nærmiljøet, hvor man kan gjøre alt fra å gå til legen til å spise og trene.

– Vi i OBOS Eiendom ønsker at bygulvene våre skal være viktige møteplasser for både besøkende og beboere, forteller eiendomssjef Øystein Embretsen i OBOS Eiendom, som nylig kunne ønske Åpent Bakeri velkommen til Kværnerbyen.

– Vi er glade for at Åpent Bakeri har åpnet i Kværnerbyen, og tror de vil bli en sterk bidragsyter til et aktivt bygulv, sier Embretsen.