Hopp til innhold

Bergermoen Park

Prosjektside for Bergermoen Park
I salg – ingen forkjøpsrett

I idylliske Bergermoen Park bygger vi et nytt nabolag bestående av cirka 100 nøkkelferdige eneboliger, rekkehus og leiligheter. Her kan du nyte roen og den naturskjønne beliggenheten.

Prosjektdetaljer

Adresse
Bergermotunet, 3520 Jevnaker
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
6
Størrelse
67–129 m2
Ordinærpris
Fra 3 154 784 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Bergermotunet, 3520 JevnakerSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Bergermoen Park

Bergermoen Park har en meget attraktiv beliggenhet, på grensen mellom Jevnaker og Ringerike kommune. Her bor du i nærheten av alt du har behov for i hverdagen, med kort vei til både skoler, barnehager og dagligvarebutikker. Det tar cirka tre minutter inn til Jevnaker sentrum, og cirka ti minutter til Hønefoss sentrum. Til Gardermoen og Sandvika bruker man 45 minutter med bil. Det bygges for tiden nye motorveier både i retning Gardermoen og Sollihøgda. Boligfeltet har for øvrig gangavstand til et hundretalls arbeidsplasser på Bergermoen, og ikke minst Eggemoen Aviation & Technology Park.

Laster inn

Livet på Bergermoen Park

Velg blant femroms eneboliger i kjede på 125 kvadratmeter, rekkehus med tre soverom på 98 kvadratmeter, og både to- og treromsleiligheter på 49–70 kvadratmeter. Felles for dem alle er den gode standarden, de smarte planløsningene og den naturskjønne beliggenheten midt i skogen.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Frank Engejordet

Frank Engejordet

Salgskonsulent975 40 860E-post
Portrettbilde av Tiril Pauline Jordheim Petterson

Tiril Pauline Jordheim Petterson

Salgskonsulent920 82 023E-post