Hopp til innhold

Eltonåsen Syd

Prosjektside for Eltonåsen Syd
I salg – ingen forkjøpsrett

På Eltonåsen Syd i Nannestad, bygger vi både leiligheter, tomannsboliger og rekkehus, i tillegg til romslige eneboliger i kjede. Her er det rom for mennesker i alle aldre og livssituasjoner.

Byggingen er godt i gang og mange har allerede flyttet inn.

Prosjektdetaljer

Adresse
Pesamosvingen, 2034 Holter
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
9
Størrelse
55–177 m2
Ordinærpris
Fra 3 315 965 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Pesamosvingen, 2034 HolterSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Eltonåsen Syd

I umiddelbar nærhet finnes både dagligvarebutikker, Eltonåsen barneskole og Eltonåsen Barnehage, i tillegg til flere andre barnehager. Det er omtrent ett kvarters biltur til Jessheim Storsenter, og tolv kilometer til kommunesenteret Teigebyen, der du finner alt du ellers trenger i hverdagen. Det er kun åtte kilometer til Ask i Gjerdrum. Eltonåsen Syd ligger kun en kort kjøretur fra Gardermoen, og Oslo sentrum ligger cirka en halvtimes biltur unna.

Laster inn

Livet på Eltonåsen Syd

Eltonåsen Syd er et spennende boligprosjekt, som gir rom for mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Nå kan du velge blant to- til fireromsleiligheter og en romslig enebolig.

Eltonåsen ligger fredelig til i Nannestad kommune. Tettstedet er relativt nytt og har i dag noe i overkant av 1000 innbyggere, med store planer om videre utbygging. Her bor du i et trygt og fredelig lokalsamfunn i spennende utvikling, med stadig nye tilskudd som gjør hverdagen god.

For de som liker organisert idrett og kultur, tilbyr Nannestad kommune et stort utvalg av lag og foreninger som dekker de fleste interesser.

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Pål Westgaard

Pål Westgaard

Salgskonsulent908 29 786E-post