Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Ved gamle Firingen gård bygger vi et nytt nabolag. Velg blant rekkehus, tomannsboliger og leiligheter, alle med god standard, smarte planløsninger og med kvalitetsinnredning fra våre leverandører.

Boligene kommer i varierende størrelse, fra 54 til 152 kvadratmeter. Enten om du ønsker en leilighet eller et rekkehus, får du en bolig med ett til fire soverom. Rekkehusene kommer også med balkong og hage. De varierte størrelsene gjør at både førstegangskjøpere, familier og godt voksne kan finne sitt drømmehjem i dette nabolaget.

Prosjektdetaljer

Adresse
Kleivåsveien 8C, 3173 Vear
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
8
Størrelse
70–110 m2
Ordinærpris
Fra 4 316 192 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Kleivåsveien 8C, 3173 VearSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Firenga

Nabolaget vil befinne seg i et stille og rolig område på grensen til skog og mark. Den idylliske beliggenheten gir deg enkel tilgang til flotte tur­områder, i tillegg til at du har kort vei til sjøen. Her finner du altså gode fasiliteter for en joggetur, skitur om vinteren og en forfriskende dukkert i sommerhalvåret. Det er også kort vei til golfbane, idrettslag og sykkel­sti som tar deg hele veien inn til Tønsberg sentrum. Med andre ord kan Vear by på aktiviteter og omgivelser som passer de aller fleste interesser.

Laster inn

Nært og hjemmekjært

Kristine har innredet boligen på Firenga etter interessene sine, og skapt et hjem som gir henne ro og en følelse av å høre hjemme.

Kristine sittende i sofaen i leiligheten sin på Firenga

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Martin Ingvaldsen

Martin Ingvaldsen

Salgskonsulent915 29 145E-post