Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Nordre Flatåsen bygger vi det nye nabolaget Flatåsenga, bestående av funksjonelle rekkehus. Her bor du på grensen til marka, men likevel sentralt, med kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen.

Rekkehusene er fire- og femroms, går over tre plan og kommer med både terrasse og balkong. Boligene bygges rundt store felles uterom, med områder for både lek og avkobling for store og små.

Prosjektdetaljer

Adresse
Flatåsenga, 7099 Flatåsen
Ledige boliger
11
Størrelse
Fra 115 m2 – 128 m2
Ordinærpris
Fra 5 024 372 kr
Eieform
Sameie

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Buengvegen 97, 7099 TrondheimSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Flatåsenga

På Flatåsenga bor du i nærheten av butikker, barnehager, skole og fritidstilbud. For de aktive er det godt å vite at Bymarka og Granåsen idrettspark er i gangavstand. Det er flere viktige arbeidsplassområder i nærheten, som det er lagt opp trygge sykkel- og gangveier til. Det er også en bussholdeplass i umiddelbar nærhet. En kort biltur unna finner du Heimdal sentrum, med et mangfold av butikker, restauranter og togstasjon.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Ingrid Blokkum

Ingrid Blokkum

Salgskonsulent917 04 296E-post

Les mer om kjøpsalternativer