Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

På Nordre Flatåsen bygger vi det nye nabolaget Flatåsenga, bestående av funksjonelle rekkehus. Her bor du på grensen til marka, men likevel sentralt, med kort vei til alt du måtte trenge i hverdagen.

Rekkehusene er fire- og femroms, går over tre plan og kommer med både terrasse og balkong. Boligene bygges rundt store felles uterom, med områder for både lek og avkobling for store og små.

Prosjektdetaljer

Adresse
Flatåsenga, 7099 Flatåsen
Ledige boliger
12
Størrelse
115–128 m2
Ordinærpris
Fra 5 024 372 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:

Buengvegen 97, 7099 TrondheimSe kart i Google
Kontakt oss

Snart ny salgsstart på Flatåsenga

I løpet av høsten 2024 kommer det nye leiligheter i tunbebyggelse og blokker for salg på Flatåsenga. Boligene kommer i ulike størrelser, med ett til tre soverom og bruksareal på 38–67 kvadratmeter. Planlagt innflytting fra 1. kvartal 2027.

Utforsk området rundt Flatåsenga

På Flatåsenga bor du i nærheten av butikker, barnehager, skole og fritidstilbud. For de aktive er det godt å vite at Bymarka og Granåsen idrettspark er i gangavstand. Det er flere viktige arbeidsplassområder i nærheten, som det er lagt opp trygge sykkel- og gangveier til. Det er også en bussholdeplass i umiddelbar nærhet. En kort biltur unna finner du Heimdal sentrum, med et mangfold av butikker, restauranter og togstasjon.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Ingrid Blokkum

Ingrid Blokkum

Salgskonsulent917 04 296E-post