Hopp til innhold

Henckeltunet Park

Illustrasjon av fasade på rekkehus på Henckeltunet Park C13
I salg – ingen forkjøpsrett

På Henckeltunet Park skal vi bygge totalt 39 boliger. Her kan du velge blant leiligheter, rekkehus og eneboliger i rekke, alle med carport og terrasse, platting eller hage.

Bo landlig, solrikt og luftig til, med kort vei til sentrum og det du trenger i hverdagen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Henckelmyra, 3612 Kongsberg
Innflytting
Planlagt fra 1. kvartal 2026
Ledige boliger
8
Størrelse
78–112 m2
Ordinærpris
Fra 4 419 590 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Henckelmyra, 3612 KongsbergSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Henckeltunet Park

Henckeltunet Park ligger på Gamlegrendåsen Nord i Kongsberg kommune. Området ligger luftig og solrikt til med utsikt over byen, Knutefjell og Kongsberg skisenter. Her bor du sentralt med sentrumstilbudet innen nær rekkevidde. Er du glad i skog og mark? Da vil du trives på Henckeltunet, hvor turstier og lysløype ligger like utenfor døren.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Espen Oland

Espen Oland

Salgskonsulent913 46 140E-post