Hopp til innhold

Hvitveisbakken

Grøntområde utenfor eneboliger i kjede i Hvitveisbakken
I salg – ingen forkjøpsrett

I Åsen i Mjøndalen kan du velge mellom eneboliger, eneboliger i kjede og leiligheter i et rolig og fredelig område. De romslige boligene er moderne med gode løsninger, slik at du får mest ut av ditt nye hjem!

Hvitveisbakken byr på en god beliggenhet inntil skog og mark, i tillegg til at skole og barnehage kun er en kort gåtur unna. I Mjøndalen sentrum finner du butikker, restauranter og alt du trenger i hverdagen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Hvitveisbakken 11, 3050 Mjøndalen
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
10
Størrelse
69–132 m2
Ordinærpris
Fra 4 219 240 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Hvitveisbakken 11, 3050 MjøndalenSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Hvitveisbakken

Hvitveisbakken ligger landlig til i rolige og grønne omgivelser – tett på skog og mark. Her finner du flotte turområder og rekreasjon. Hagatjern ligger like i nærheten, og her kan du nyte varme sommerdager med fisking og bading. Du finner barnehage og barneskole en kort gåtur unna, mens bussen kjører rett ved. Det er både gang- og sykkelvei ned til Mjøndalen sentrum, hvor det er et stort utvalg av butikker, restauranter og alt du trenger i hverdagen.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Espen Oland

Espen Oland

Salgskonsulent913 46 140E-post