Hopp til innhold

Kanalbredden

– et samarbeidsprosjekt med Industrifinans

Illustrasjon av kaipromenaden ved boligprosjektet Kanalbredden på en sommerdag.
Under planlegging

Langs kanalen i Tønsberg, ved den gamle Scanrope-tomta, skal vi bygge leiligheter med kort vei til Tønsberg sentrum og Teieskogen – og ikke minst, med vannet som nærmeste nabo. Det vil også bli etablert en kanalpromenade som vil åpne det lukkede området slik at det blir tilgjengelig for alle.

Prosjektdetaljer

Status
Under regulering
Antall boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart
Kjøpsalternativer
Ikke avklart

Utforsk området rundt Kanalbredden

Kanalbredden vil ligge mellom kanalen og Solveien i Tønsberg. Her får du flere lekeplasser, kollektivtransport og Teieskogen rett ved. Det finnes dagligvarebutikker i nærheten og andre shoppingmuligheter finner du enkelt i Tønsberg sentrum – som kun er en gåtur unna.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Alexander Thomassen

Alexander Thomassen

Prosjektselger333 09 433E-post

Les mer om kjøpsalternativer

Kanalbredden bygges av

Logoen til Industrifinans.