Hopp til innhold

Løkenåsen Platå

Prosjektside for Løkenåsen Platå
I salg – ingen forkjøpsrett

På Løkenåsen Platå bygger vi spennende og praktiske eneboliger i kjede. Bo i et barnevennlig nabolag i Fetsund, med kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Løkenåsen Platå ligger like flott til som navnet antyder, her får du god utsikt og svært gode solforhold. Nabolaget har lite gjennomgangstrafikk og hyggelige fellesarealer som skaper en sosial og trygg ramme for hele familien.

Prosjektdetaljer

Adresse
Gulliksplassen, 1900 Fetsund
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
7
Størrelse
171–175 m2
Ordinærpris
Fra 7 841 722 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Gulliksplassen, 1900 FetsundSe kart i Google
Kontakt oss

Tilvalg til 400 000 kr med på kjøpet

Kjøper du bolig på Løkenåsen Platå innen utgangen av august 2024, får du nå muligheten til å oppgradere med tilvalg for inntil 400 000 kroner. Ta kontakt med selger for mer informasjon.

Utforsk området rundt Løkenåsen Platå

Løkenåsen Platå ligger i Fetsund i Lillestrøm kommune. Her bor du i naturskjønne omgivelser med kort vei til skog og mark, som du kan utnytte til alt fra hyggelige spaserturer til intensive langrennsøkter. I tillegg har du herlige Glomma rett i nærheten. Det er kort vei til barne- og ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg og matbutikk. Lillestrøm sentrum ligger kun åtte kilometer unna, med alt du trenger av butikker, restauranter og servicetilbud. Det er gode kollektivmuligheter i området, med togstasjon i Fetsund og flere bussruter til Lillestrøm, Bjørkelangen og Trøgstad. Med toget er du i Oslo på 21 minutter.

Laster inn

Velkommen til Løkenåsen Platå

Velkommen til Løkenåsen Platå

Betaler mindre for strøm i helt nytt og større hus

Da Joakim og Martine med tre barn flyttet inn i et nybygg på Løkenåsen, fikk de en positiv overraskelse da strømregningen kom.

Par som står i døra til sitt nye OBOS Block Watne-hus på Løkenåsen

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Anders Gogstad

Anders Gogstad

Salgskonsulent908 32 833E-post