Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

Lundestølen er et idyllisk og landlig område i Os i Bjørnafjorden. Her skal OBOS Block Watne bygge totalt 35 boliger, bestående av 21 rekkehus og 14 leiligheter.

Nå kan du velge blant de første boligene: tolv fire- og femroms rekkehus over to etasjer, med naturen rett utenfor døra. Her får du terrasse, hageflekk, praktiske planløsninger og god plass til deg og dine.

Prosjektdetaljer

Adresse
Torkjelsvegen, 5208 Os
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2026
Ledige boliger
12
Størrelse
132 m2
Ordinærpris
Fra 5 870 815 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Torkjelsvegen, 5208 OsSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Lundestølen

Lundestølen ligger i Os i Bjørnafjorden kommune. Herfra får du utsikt mot «Rosendalsalpene» og Folgefonna. Her er det kort vei til både barnehage og skole, med Lunde barneskole like ovenfor feltet. Er du av den aktive typen, er det mange flotte turområder like ved, og kun 500 meter til sjøen.

Laster inn

Livet på Lundestølen

Rekkehusene blir plassert rundt et koselig tun med lekeplass og store fellesområder, perfekt for barnefamilier. Boligene går over to etasjer og kommer med tre eller fire soverom.

Leilighetene får terrasse, hageflekk eller balkong. Mellom leilighetsbyggene kommer det en koselig lekeplass med sittebenker, bålpanne og lekeapparater. Som beboer får du også din egen hageflekk i parsellhagen, der du kan dyrke og gro dine egne grønnsaker, og slå av en prat med naboen.

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Cathrine Møster

Cathrine Møster

Salgskonsulent977 01 334E-post
Portrettbilde av Silje Maurangsnes

Silje Maurangsnes

Salgskonsulent977 17 715E-post