Hopp til innhold
Kommer for salg

I Rånåsfoss i Nes kommune skal vi bygge det nye nabolaget Olbergåsen. Her planlegger vi et helt nytt nabolag bestående av cirka 600 boliger.

På Olbergåsen kan du velge mellom eneboliger, rekkehus og leiligheter, med naturen som nærmeste nabo. Dette blir innholdsrike boliger som passer til barnefamilier, par og voksne som ønsker å bo i landlige omgivelser.

Prosjektdetaljer

Status
Ikke avklart
Antall boliger
Cirka 600
Boligtype
Leilighet, rekkehus og enebolig
Størrelse
Ikke avklart
Salgsstart
Planlagt fra 2. kvartal 2024
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Ikke avklart

Kommer snart for salg

Olbergåsen kommer snart for salg. Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på prosjektet, viktige nyheter og frister.

Meld interesse

Utforsk området rundt Olbergåsen

Olbergåsen bygges like ved Glomma, hvor du har utallige muligheter for friluftsliv og aktivitet gjennom hele året. I gangavstand ligger Aulifeltet, hvor du finner dagligvarebutikker, frisør, apotek og spisested. Her er det også barneskole og barnehage. Det er enkelt å komme seg rundt, med både buss og tog i området. Kun en spasertur unna ligger Rånåsfoss togstasjon, hvor du kan ta toget til blant annet Sørumsand, Lillestrøm og Oslo S.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Anders Gogstad

Anders Gogstad

Salgskonsulent908 32 833E-post