Hopp til innhold

Pepperstad Terrasse

Prosjektside for Pepperstad Terrasse
I salg – ingen forkjøpsrett

På Pepperstad i Vestby kommune kan du velge mellom rekkehus, eneboliger i kjede og frittliggende eneboliger. På Pepperstad Terrasse bor du i et barnevennlig og naturskjønt område, med kort vei til alt du trenger i hverdagen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Skolemesterens vei 6–38, 1542 Vestby
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2026
Ledige boliger
10
Størrelse
132–152 m2
Ordinærpris
Fra 5 849 790 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Skolemesterens vei 6–38, 1542 VestbySe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Pepperstad Terrasse

På Pepperstad Terrasse bor du med kort vei til alt du trenger i hverdagen, og med gode muligheter for å leve et aktivt idretts- og friluftsliv – hele året. Du finner både idrettshaller, svømmehall, ballbinge, fotballbaner, ridesenter og lysløype i området. Det er også kort vei til Hvitsten, med sine badestrender og sjøboder.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Arve Zahl

Arve Zahl

Salgskonsulent922 66 673E-post