Hopp til innhold
I salg – ingen forkjøpsrett

I barnevennlige og naturskjønne omgivelser, bare ti minutter med bil fra Molde sentrum, kan du sikre deg en innholdsrik enebolig over to plan med fire soverom, to stuer, to lekre bad og fine uteplasser.

I løpet av 2024/2025 kommer det flere boliger: leiligheter i flere størrelser, tomannsboliger og eneboliger i rekke.

Prosjektdetaljer

Adresse
Halsmyrbakken 4, 6420 Molde
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Ledige boliger
1
Størrelse
185 m2
Ordinærpris
8 726 842 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Halsmyrbakken 4, 6420 MoldeSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Røbekklia

I Røbekklia skuer du ut over mot Bolsøya, fjorden og fjellene bak. Her bor du i landlige og rolige omgivelser med kort vei til barnehage, barneskole, turmuligheter og kollektivtransport. Og i nærheten finner du en rekke fritids- og aktivitetstilbud som Rivalbanen, Akerhallen og golfklubben på Eikrem. Om vinteren har du kort vei til skibakkene på Tusten og Skaret skisenter.

Laster inn

Prospekt og dokumenter

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Kristin Ødegård Vatne

Kristin Ødegård Vatne

Salgskonsulent934 97 406E-post