Hopp til innhold
Under planlegging

På toppen av Maxi kjøpesenter i Hamar planlegger vi og Hamar Storsenter å bygge cirka 150 nye ett- til femromsleiligheter. Her kan du bo usjenert i høyden med luftige, gode uteplasser – og med flott utsikt over Mjøsa, byen eller begge deler!

Ambisjonen er å gi nytt liv til området og etablere en helt ny park med lekeområder mot Vognvegen.

Prosjektdetaljer

Status
Under regulering
Antall boliger
Cirka 150 leiligheter
Boligtype
Leilighet
Størrelse
Ett- til femroms
Salgsstart
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2026
Eieform
Ikke avklart
Kjøpsalternativer
Ikke avklart

Utforsk området rundt Solhøyden

På Solhøyden kan du gå rett inn på senteret fra din egen oppgang, hvor du finner godt utvalg av butikker, kafeer og andre servicetilbud. I tillegg får boligene sin egen park på taket, hvor du kan trekke deg tilbake i rolige og behagelige omgivelser. Rett utenfor døra ligger også kollektivtransport og det er kort vei til Hamar sentrum og flotte turmuligheter på Domkirkeodden. Med andre ord, på Solhøyden bor du nærmere mulighetene.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Erlend Kvaløy

Erlend Kvaløy

Eiendomsmegler922 22 006E-post

Les mer om kjøpsalternativer