Hopp til innhold

Stertebakke Allé

Prosjektside for Stertebakke Allé
I salg – ingen forkjøpsrett

På Stertebakke Allé får du nøkkelferdige boliger med kort vei til det meste. Flytt inn i en romslig enebolig med utsikt og gode solforhold.

Boligene leveres med enten tre eller fire soverom, og flere av dem får to stuer. Du får også parkering under tak, enten i carport eller dobbelgarasje. Flere av boligene kommer med livsløpsstandard. Det betyr at du kan bo i boligen gjennom store deler av livet, og at den er tilpasset rullestolbruk og har trinnfri ankomst.

Prosjektdetaljer

Adresse
Hovdeplassen 107, 3612 Kongsberg
Innflytting
Planlagt fra 4. kvartal 2024
Ledige boliger
7
Størrelse
105–143 m2
Ordinærpris
Fra 5 623 092 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Hovdeplassen 107, 3612 KongsbergSe kart i Google
Kontakt oss

Mulighet for husbankfinansiering

Nå har du muligheten til å få husbankfinansiering til kjøp av bolig i prosjektet Stertebakke Allé. Finansieringen gjelder for eneboligene hus 8 til 12, og alle kan søke. Ta kontakt med selger for mer informasjon og for å søke.

Utforsk området rundt Stertebakke Allé

Stertebakke Allé ligger luftig og solrikt til med utsikt over byen, Knuten og Kongsberg skisenter. Er du glad i skog og mark? Da vil du trives her, med kort vei til turstier og lysløype. Her bor du i tillegg sentralt med sentrumstilbudet innen nær rekkevidde.

Laster inn

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Espen Oland

Espen Oland

Salgskonsulent913 46 140E-post