Hopp til innhold

Strømnesåsen

Prosjektside for Strømnesåsen
I salg – ingen forkjøpsrett

På Strømnesåsen i Råde skal vi bygge eneboliger i kjede i naturrike omgivelser. Her får du stor terrasse og carport, og kort vei til skog og bademuligheter.

Boligene går over to etasjer, og er romslige med 132–137 kvadratmeter bruksareal. Du får også en stor terrasse hvor du kan nyte den solrike beliggenheten. Bilen kan du parkere i din egen carport, med tilhørende sportsbod for praktisk oppbevaring av for eksempel friluftsutstyr

Prosjektdetaljer

Adresse
Hafellveien, 1640 Råde
Innflytting
Planlagt fra 2. kvartal 2025
Ledige boliger
8
Størrelse
134–141 m2
Ordinærpris
Fra 5 686 740 kr

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Hafellveien, 1640 RådeSe kart i Google
Kontakt oss

Tomter til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? På Strømnesåsen har vi, i tillegg til de planlagte boligene, også selvbyggertomter til salgs. Tomtene er i hovedsak fjelltomter med god inndeling, og ligger i et solrikt og barnevennlig område.

Utforsk området rundt Strømnesåsen

På Strømnesåsen er dagligvarebutikker kun en fem minutters biltur unna. Det er også kort vei til Karlshus, med både togstasjon, bibliotek, legesenter, skole og barnehager. Her bor du midt mellom Moss, Sarpsborg og Fredrikstad, og med gode pendlermuligheter til Oslo, er du aldri langt unna det du trenger.

Laster inn

Meld interesse

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen. 

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Personvern hos OBOS

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Berit Sandberg

Berit Sandberg

Salgskonsulent926 38 902E-post