Hopp til innhold

Thorbjørnsrød

Prosjektside for Thorbjørnsrød
I salg – ingen forkjøpsrett

Ved Thorbjørnsrød Gård i Moss bygger vi boliger for både unge og eldre. Velg blant leiligheter, eneboliger, eneboliger i kjede og rekkehus.

Nabolaget byr på boliger i varierte størrelser, så du blir en del av et mangfoldig bomiljø med nyetablerte, single, unge familier og eldre. Thorbjørnsrød ligger flott til med nærhet til både marka, sjøen og byen.

Prosjektdetaljer

Adresse
Thorbjørnsrød, 1599 Moss
Innflytting
Innflyttingsklart
Ledige boliger
8
Størrelse
99–170 m2
Ordinærpris
Fra 4 890 490 kr
Eieform
Selveier

Visning

Ta kontakt med oss for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligområdene og kjøpsprosessen.

Adresse:

Thorbjørnsrød, 1599 MossSe kart i Google
Kontakt oss

Hold deg oppdatert på det som skjer framover

Meld din interesse så holder vi deg oppdatert på alle viktige nyheter og frister. Du kan også laste ned prospekt for all informasjon om boligene og prosjektet.

Utforsk området rundt Thorbjørnsrød

Nabolaget ligger sentralt plassert i naturskjønne omgivelser på Sydskogen i Moss kommune. Thorbjørnsrød har også en rekke turmuligheter rett utenfor døren. Det finnes en flere merkede turstier i nærområdet hvis du ønsker en hyggelig tur med familien. Beliggenheten gjør hverdagen praktisk, med kort vei til alt du trenger. Moss sentrum er cirka tre og en halv kilometer unna, med flere kjøpesentre. Om storbylivet frister er det kun 45 minutter til Oslo. Dette gjør Thorbjørnstød til et meget pendlervennlig sted å bo. Nærmeste skole ligger på Krapfoss, mens Sydskogen barnehage ligger noen hundre meter unna nabolaget.

Laster inn

Bli bedre kjent med prosjektet

Bli bedre kjent med prosjektet

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Obligatoriske felter er merket med

(+47)

Dersom du allerede er registrert i våre systemer, vil vi sende informasjon til den e-postadressen som er registrert på deg.
Du kan logge inn eller opprette en bruker på Min side for å se eller endre hvilken e-postadresse som er registrert på deg. 

Ved å legge inn e-postadressen og telefonnummeret ditt, samtykker du til å motta e-poster og henvendelse på telefon fra OBOS. Det er frivillig å gi dette samtykket og det kan når som helst trekkes tilbake. Informasjonen din er trygg hos oss. Navn, e-postadresse og telefonnummer lagres bare i våre interne systemer. Her kan du lese mer om hvordan vi behandler personopplysningene dine: Gå til OBOS personvernerklæring

Kontakt oss

Portrettbilde av Berit Sandberg

Berit Sandberg

Salgskonsulent926 38 902E-post