Hopp til innhold
Masse blomsterløk i en kasse

Fantastisk vårstemning plantes på høsten!

September og oktober er fine måneder å plante vårblomstrende løk i boligselskapet. Vakre blomster som tulipaner, krokus, perleblomster, påskeliljer og snøklokker – som nytes når våren kommer. Plant på høsten, og gled dere litt ekstra til våren!

Publisert:
onsdag 18. august 2021

De tidlige vårblomstrende vekstene er kjærkomne bidrag for spesielt humla som titter ut av sitt hjem når vårsola begynner å varme. De trenger sårt næring etter en lang vinter, og vekster som krokus, snøklokker og perleblomster er blant humlas favoritter tidlig på våren.

De aller fleste planter blomsterløken i september og oktober, men så lenge telen ikke har satt seg i bakken har du fortsatt tid.

Rabattavtale

Gjennom vår samarbeidsavtale med LOG kan vi tilby boligselskapene 30% på bestilling av blomsterløk. Klikk her for å bestille løk.

Husk å bestille som bedrift (ikke privat) og bruk rabattkode OBOSHØST i handlekurven før betaling. Rabattkoden gjelder hele sortimentet.

Tilbudet varer til 31. oktober, eller så langt lageret rekker. Rabatten og provisjonen gjelder ikke på veksthus/kampanjevarer/rabatterte produkter og kan ikke kombineres med andre rabattkoder.

Hvordan plantes blomsterløk?

Hvis du ikke er kjent med hvordan du planter blomsterløk så har vi en god nyhet: Det er veldig enkelt!

  1. Grav et hull til en gruppe blomsterløk, eller flere individuelle hull til hver sin løk – alt avhenger av hva slags uttrykk du ønsker. Størrelsen på blomsterløken avgjør hvor dypt det skal plantes. Grav hullet omtrent dobbelt så dypt som løken er stor. Skal du plante mange blomsterløk kan det være en god idé å benytte løkplanter.
  2. Sett alltid løken med spissen opp. Dekk til med jorden du gravde opp av hullet.
  3. Vann godt etter planting. Blomsterløk kan du plante hele høsten frem til det er frost i bakken.

For spørsmål klikk her for kontaktinformasjon til Hageglede.

Annen inspirasjon

Plant Blomsterløk sammen med barna!

Bier og sommerfugler trenger vår hjelp. Plant mer blomster

10 vanligste spørsmål om blomsterløk

Plant et blomstrende teppe av løk!

Rabattavtale - relaterte artikler