Hopp til innhold
Foto av en arbeider som jobber med rehabilitering på en byggeplass.

Endringer i ettertraktet modul

Vedlikehold- og bærekraftmodulen på Styrerommet gir dere unike muligheter. Nå kan dere få all funksjonalitet for en symbolsk sum.

Publisert:
onsdag 25. januar 2023

Modulen ble først lansert på Styrerommet sommeren 2022. Denne er utviklet for å gi boligselskapene muligheten til å systematisk holde orden på vedlikeholdet, hvilke driftsavtaler man har, lagring av FDV-dokumentasjon, vurdering og dokumentasjon av tilstand samt muligheten for å prioritere og planlegge framtidig vedlikehold.

Nå er modulen i tillegg utvidet med en bærekraftdel. Her kan dere registrere og dokumentere selskapets tilstand innenfor ulike bærekraftselementer.

Nye muligheter

Det å planlegge for framtidig vedlikehold bidrar til enklere beslutningsprosesser, sikrer god økonomi og legger til rette for at det er de lønnsomme og bærekraftige tiltakene som blir valgt.

Vedlikehold- og bærekraftmodulen kommer med over 50 tips, råd og artikler om vedlikehold, helt gratis. Hvis dere ønsker å kunne planlegge framover i tid og lage digital vedlikeholdsplan i framtid, så krever dette et abonnement som koster boligselskapet kun 3100 kroner årlig. Dette bestiller dere enkelt selv på Styrerommet.

Trenger dere hjelp?

Hvis dere ønsker hjelp med vedlikeholdsplanleggingen eller ønsker å ha et rådgivningsmøte med en bygningsekspert, så kan dere ta kontakt med OBOS Prosjekt på obosprosjekt@obos.no.

Relaterte

Illustrasjon av en murvegg med en sprekk.

Få hjelp til vedlikeholdet

Mangler dere oversikt og en god plan for vedlikehold? Det finnes hjelpemidler og støtteordninger for boligselskapet.