Hopp til innhold
En traktor som løfter vekk løv.

Felleskjøpet

OBOS har inngått en samarbeidsavtale med Felleskjøpet Agri som gir boligselskapene forvaltet av OBOS rabatterte priser på aktuelle produkter og tjenester til uterommet.

Publisert:
fredag 21. mai 2021

Dette betyr gunstige priser på blant annet traktor, maskiner, småredskap og jord/planter. Rabatten utgjør 5-20% avhengig av produktkategori. I tillegg gis det 15% rabatt på reservedeler til maskiner til hver tid ligger i Felleskjøpet sin produktportefølje (gjelder ikke for boligselskap som har utvidet service- og garantiavtale)

Hvordan oppnå fordelene i avtalen:

Boligselskapet må først registrere seg som kunde for å handle i butikk eller på nett. Send e-post med følgende informasjon til kreditt@felleskjopet.no:

  • Selskapsnummer i OBOS (4 siffer)
  • Navn på boligselskapet
  • Adresse på boligselskapet
  • Organisasjonsnummer
  • Kontaktperson
  • Telefon
  • E-post

Handle i butikk

Felleskjøpet har butikker over hele landet. På felleskjopet.no finner du oversikt over butikker og sortiment.

Som registrert kunde har boligselskapet få tildelt et kundenummer som er knyttet opp mot samarbeidsavtalen. I kassen oppgir du kundenummeret, og boligselskapet vil bli tilgodesett OBOS-rabatt. Faktura vil bli sendt til boligselskapets fakturaadresse.

Handle på nett

Etter mottatt kundenummer i e-posten fra kredittavdelingen må du opprette bruker på www.felleskjopet.no ved å følge veiledningen som ligger i Styrerommet, under leverandører og avtaler.

Ta kontakt

Telefon: 72 50 50 50
E-post: firmapost@felleskjopet.no

Om Felleskjøpet

Felleskjøpet Agri er en samvirkebedrift eid av 45 000 bønder. De er den viktigste leverandøren av driftsmidler til norsk landbruk og har i underkant av 100 butikker rettet mot bønder og forbrukere. Deres virksomhet omfatter også eiendomsdrift, brød og bakevarer, samt utstyr til park, anlegg og kjæledyr.

 

Relaterte

Foto av Christer Jensen fra Entelios.

Slo spotprisen med OBOS-avtale

Boligselskapene med strømavtalen fra Entelios betalte en strømpris som var 17 prosent lavere enn spotprisen i fjor. Nå har de slått spotprisen åtte år på rad.