Hopp til innhold
Mann med mobil står ved en pakkeboks med en pakke i hånda

Ønsker dere pakkeboks fra Posten?

Du har kanskje lagt merke til at det står flere av Postens pakkebokser plassert både på offentlige steder og på privat grunn? Posten har faktisk satt ut pakkebokser på rundt 200 steder i Norge. Brukerne er veldig fornøyde, og flere kan det bli!

Publisert:
mandag 22. mars 2021

"Vi har snart hatt Pakkeboks i ett år nå og alle beboerne er kjempefornøyde. Alt fungerer veldig fint og Pakkeboksen er svært populær. Vi setter spesielt pris på at vi slipper å kjøre for å hente pakkene, noe som ikke bare sparer tid, men også er bedre for miljøet. Alt i alt uttrykker beboerne at Pakkeboks bidrar til en mer fleksibel hverdag, de kan hente pakkene når det passer dem best, sier Styreleder Karl Yngve Andersen (bildet over) i Lille Ekeberg borettslag."

Mer enn 7 av 10 netthandelspakker i Norge leveres gjennom Postens nettverk. Det er ganske mange pakker. Og det betyr at de aller fleste av de som handler på nett, kan velge å få pakkene sine til en Pakkeboks. I løpet av 2021 skal Posten sette ut Pakkebokser på over 1 000 nye steder, styret oppfordres til søke så snart som mulig for å sikre Pakkeboks til beboere og nærområde. 

Pakkeboks koster ingenting og betyr mye for mange 

Pakkeboks er nesten som en gavepakke til borettslag og sameier. Beboerne sparer verdifull tid i hverdagen ved å slippe å gå eller kjøre til butikken eller postkontor for å hente pakkene de handler på nett. Dette bidrar også til en mer bærekraftig netthandel og pakkelevering. Akkurat nå er Pakkeboks også en god løsning for å unngå unødvendig nærkontakt som kø og trengsel i butikkene.

  • Pakkebokser en offentlig, selvbetjent løsning for pakkeutlevering.
  • Boksen er døgnåpen, står utendørs, og lukene åpnes enkelt med Bluetooth gjennom Postens app som lastes ned på telefonen. 
  • Posten ordner det praktiske: installasjon, vedlikehold og eventuelle reparasjoner
  • Man velger selv hvor mye plass pakkeboksene skal ta da løsningen er modulbasert (én modul er kun én meter bred, to meter høy og 60 cm dyp).
  • Pakkeboksen trenger ikke strøm- eller nettilgang. 

Slik får dere Pakkeboks 

  • Fyll ut skjema for ønsket plassering under.
  • Du kan også sende spørsmål til Posten på pakkeboks@posten.no eller ringe 936 03 216 dersom du lurer på noe før søknaden sendes inn.  

Diverse - relaterte artikler

Bilde av tre mennesker som sitter ved et møtebord og smiler

Har du tenkt på hvordan årsmøtet skal gjennomføres i år?

Det nærmer seg årsmøtesesong og planleggingen av gjennomføring er i full gang. Etter to årsmøtesesonger sterkt påvirket av en koronaviruset, har vi endelig mulighet til å treffe hverandre fysisk. Men, er det nødvendig med et fysisk møte i ditt boligselskap?