Hopp til innhold
To personer samarbeider sammen om styrearbeid.

Spar tid i forberedelsene til årsmøtet

For en smidig gjennomføring av årsmøtet eller generalforsamlingen i 2024, vil vi sterkt anbefale styret å benytte Styrerommets "digitale forberedelser". Denne funksjonaliteten er like effektiv enten møtet foregår fysisk, eller digitalt.

Publisert:
tirsdag 1. august 2023
  • Før årsmøtet kan eierne enkelt varsles om fristen for å melde inn saker via Vibbo. Disse innmeldte sakene legges automatisk til behandling under "digitale forberedelser". Styret kan deretter vurdere hvilke saker som skal inkluderes på sakslisten før innkallingen sendes ut. 
  • Når sakslisten er klar, sendes innkallingen direkte fra Styrerommet til eierne via e-post. 
  • For de beboerne som ikke er digitale, kan styret samle inn forslag til saker på tradisjonell måte og inkludere dem i sakslisten. Innkallingen kan også skrives ut for distribusjon til disse beboerne ved behov. 

Ny funksjonalitet: Enklere protokollføring 

  • Dersom årsmøtet avholdes som et fysisk møte, kan Styrerommet benyttes til å skrive vedtakene direkte inn i protokollen underveis i møtet. Protokollen vil deretter automatisk fullføres når møtet avsluttes. 
  • En ekstra fordel er at det blir enklere å motta støtte fra oss i rådgivningsteamet. Dere kan henvise til informasjon som ligger i "digitale forberedelser" uten å måtte gjenta all informasjonen for oss. Dette gjør hele årsmøteprosessen mer effektiv og sømløs. 

Slik starter du planleggingen av årsmøtet i Styrerommet, allerede nå   

Gå inn på «Årsmøter» i Styrerommet, velg «opprett årsmøte», velg «Ordinært årsmøte i 2024» og trykk på «Digitale forberedelser». Og sånn er dere i gang!  

Styrearbeid - relaterte artikler