Hopp til innhold
En pult med tegnesaker og en eero 6

eero 6

Her finner du hjelp til å komme i gang med din nye eero 6. Er det noe du ikke finner svar på, kan du ta kontakt med oss på telefon, chat eller via e-post. Siden vil også bli oppdatert.

eero qr

Hvordan koble opp din nye ruter:

For å kunne benytte deg av eero må du laste ned en app. Dette gjøres via: Apple App Store, Google Play eller QR-koden vist her. 1. Ta strømkabel, eero trådløs ruter og nettverkskabel ut fra boksen. 2. Skriv inn teksten "eero home Wi-Fi systems" i søkefeltet der du laster ned apper. 3. Last ned eero appen, og åpne den. 4. Pass på at du har skrudd på mobildata og bluetooth på telefonen din. 5. Koble fra eksisterende ruter, samt andre kabler tilkoblet LAN-portene. 6. Velg ”New to eero?”, og lag bruker. Følg instruksjonene i appen videre. 7. Koble til din nye eero til ditt fibermodem, samt koble til strøm. 8. Velg navn og passord for det nye nettverket i appen. Du kan godt gjenbruke navn og passord fra det gamle nettverket ditt om du vil, da vil du slippe å måtte koble til alt på nytt. Du kan også bruke serienummeret for å sette opp din nye eero. Dette finner du på undersiden av din eero-ruter. TIPS: Når du har sjekket at det fungerer å koble seg til det nye nettverket, slå det gamle av slik at de ikke forstyrrer hverandre, og at dine enheter (mobil, nett-brett, smart-TV) ikke kobler seg til ditt gamle nettverk.

Problemer med tilkobling eero?

Har du en trådløs enhet - pc, mobil, robotstøvsuger, skriver - som ikke får koblet seg til det trådløse eero-nettverket? eero-appen har innebygde verktøy som kan hjelpe!

Hjelp til feilsøking

Hjelp til eero!

Om du ikke har en smarttelefon, eller har problemer med nedlastningen, ber vi deg ta kontakt med vår kundeservice for å få hjelp! Vi kan og nås via telefon 21016150 og e-post service@opennet.no

Be om hjelp!

Hva betyr de ulike lysene på eero ruteren din?

På forsiden av eeroen din er det ett LED lys som viser status til eeroen. Når alt fungerer som det skal, vil dette være solid hvitt (hint av blått), dette er med mindre du har valgt å deaktivere dette valget i appen din.

Her finner du en oversikt over hva ulike farger på LED lampen betyr:

Jente scroller på mobilen

eero Secure

eero secure er en tilleggstjeneste som bl.a. beskytter nettet ditt og dine enheter fra reklame, trackere og ondartet innhold, samtidig som det inkluderer mulighet for foreldre kontroll. eero Secure gjør det også mulig for vår kundeservice å bedre kunne hjelpe med feilsøk og annen kundestøtte fra våre støttesystemer. Mer informasjon om abonnement på eero secure, og kjøp av flere enheter for mesh oppsett kommer på våre nettsider om kort tid.

Ikon med dame i telefon

Kontakt oss i OBOS OpenNet

Tlf kundeservice: 21 01 61 50
E-post kundeservice: service@opennet.no
Salgsavdelingen: salg.opennet@obos.no

Åpningstider

Mandag–fredag: 08.00–20.00
Lørdag: 10.00–14.00

Chatten er åpen hverdager kl. 10.00–18.00

Åpningstider i sommer (24.06-04.08):

Mandag-fredag: 09.00-18.00
Lørdag: 10.00-14.00

Besøksadresse

Freserveien 1, 0195 Oslo