Hopp til innhold
Mange forskjellige TV-skjermer med forskjellig innhold

Velg din TV-løsning

Hos oss er det selvfølgelig helt valgfritt om man ønsker abonnere på en tradisjonell TV-løsning, velge streaming, eller kun klare seg med et internettabonnement. Vi har flere leverandører i nettet vårt som leverer TV-tjenester, og gir dermed hver enkelt maksimal valgfrihet!

Allente

Med OBOS OpenNet og TV- og streamingpakke fra Allente er du sikret en komplett TV-opplevelse! Viaplay Film og Serier og TV 2 Play er alltid inkludert – uansett pakke. Innholdet ditt kan sees på opptil 4 skjermer, på TV, mobil og nettbrett. Med Allente-appen kan du ta med deg alt på hytta eller på ferie, i hele EU/EØS!

RiksTV

RiksTV er Norges eneste TV-distributør som gir deg digital-TV via antenne og fibernett. Gjennom det digitale bakkenettet kan de levere TV-signaler til de flest av husstandene i Norge. Som RiksTV-kunde får man TV overalt til én pris: det kan være i flere rom hjemme, på hytta eller i båten. Ikke minst kan man strømme TV og underholdning på mobil, nettbrett og i nettleseren.

Strim

Strim er en ren strømmetjeneste og samler de viktigste strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Denne løsningen passer for alle som har tilgang til internett og du trenger ikke noe TV-abonnement i tillegg. Prøv vårt mest populære abonnement og få tilgang til 33 TV-kanaler og 6 strømmetjenester. Vi gir deg full oversikt over underholdningen og de beste anbefalingene på tvers av alle strømmetjenestene og TV-kanaler. Med Strim får du alt på ett sted, enkelt og rimelig.
Familie ser på TV sammen

Trenger du hjelp?

Vi hjelper deg gjerne, uansett hva du lurer på! Dersom du ønsker hjelp til valg av TV-pakker og leverandør ber vi deg kontakte vår kundeservice. Ønsker du mer informasjon om TV-bokser, feilsøking og teknisk utstyr, kan du sjekk våre hjelpesider om TV.

TV-informasjon
Et par sitter i hver sin ende av sofaen, han streamer på nettbrett og hun leser en bok

Moderne TV-titting med streaming

I dag finnes det flere TV-tilbud som ikke benytter seg av den tradisjonelle TV-boksen, men i stedet finnes som app til TV, nettbrett, mobil, PC, og strømmebokser som Apple-TV, og Chromecast.

Kundeservicemedarbeider jobber ved pc

Trenger du hjelp med bestilling?

Er du usikker på hvor høy hastighet du trenger, eller hvilken leverandør du bør velge? Vi hjelper deg gjerne!

Kontakt oss!
Ikon med dame i telefon

Kontakt oss i OBOS OpenNet

Tlf kundeservice: 21 01 61 50
E-post kundeservice: service@opennet.no
Salgsavdelingen: salg.opennet@obos.no

Åpningstider

Mandag–fredag kl. 08.00–20.00
Lørdag kl. 10.00–14.00

Chatten er åpen hverdager kl. 10.00–18.00

Besøksadresse

Freserveien 1, 0195 Oslo