Hopp til innhold
Kvinne med hund på terrasse i OBOS Block Watne-bolig

Om OBOS Block Watne

Å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. OBOS Block Watne har lang erfaring og bygger hver bolig fra grunnen av, slik at du skal få det godt i ditt nye hjem.

Våre trehus

OBOS Block Watne har siden oppstarten i 1872 utviklet seg til å bli Norges største produsent av trehus. Treverk er kortreist og finnes over hele landet vårt. Materialet er bærekraftig, av god kvalitet og lett å forme. Ønsker du et hjem som er solid og energiøkonomisk, kan et hus bygget i tre være et godt valg.

Fasade på et trehus fra OBOS Block Watne, fra hagesiden

6 gode grunner til å velge trehus

Enebolig, rekkehus, funkishus eller villa – enten du er på boligjakt eller har lyst til å bygge nytt er trehus et godt valg. Her er noen av grunnene.

Organisasjonen

OBOS er en medlemsorganisasjon med over 500 000 medlemmer. I over 90 år har OBOS skaffet medlemmene bolig og forvaltet disse på en trygg måte. Block Watne ble en del av OBOS-konsernet i 2014. I 2020 byttet Block Watne navn til OBOS Block Watne. 

OBOS Block Watnes hovedkontor er i Oslo sentrum. Viktigst for deg som boligkjøper er kanskje å vite at her sitter vår tekniske avdeling - arkitekter, sivilarkitekter og -ingeniører. De som utvikler enkeltboliger og boligområder i alle former og størrelser. På denne måten sikrer vi et miljø som utfordrer og utfyller hverandre, og som sikrer at boligen din tilfredsstiller alle regler og forskrifter. Her sitter også alle andre fellesfunksjoner som innkjøp, økonomi og regnskap, marked, personal, IT og teknisk avdeling.

Regionskontorene

Vår virksomhet drives fra ti regionskontorer fra Trøndelag til Agder. Her finner du all nødvendig kompetanse for gjennomføring av prosjektene våre – fra prosjekt- og byggeledelse, til oppføring, salg og kundeoppfølging. Denne desentraliseringen gjør at vi kan tilegne oss og utnytte kunnskap om lokale markedsforhold og boligpreferanser. Viktigst er likevel at våre ansatte får arbeide i sitt lokalmiljø, og skape nærhet til deg som boligkjøper – og til lokale underleverandører.

Regionssjefene har ansvar for all virksomhet lokalt - fra kjøp av eiendom, prosjektutvikling, salg, bygging og leveranse til det økonomiske resultatet. Slik sikrer vi en slank og effektiv organisasjon med gjennomføringsevne og kort vei til selskapets ledelse.

[Her finner du våre regionskontorer - sett inn ny lenke]

Hustypen Brekkestø - enebolig fra OBOS Block Watne

Historien vår

OBOS Block Watne er Norges største produsent av trehus. Siden oppstarten i 1872 har vi bygget over 100 000 boliger til det norsk folk.

Bli kjent med historien til OBOS Block Watne

Jobb hos OBOS Block Watne