Hopp til innhold
Kvinne med hund på terrasse i OBOS Block Watne-bolig

Om OBOS Block Watne

Å kjøpe bolig er et stort steg og ofte en del av et nytt kapittel i livet. OBOS Block Watne har lang erfaring og bygger hver bolig fra grunnen av, slik at du skal få det godt i ditt nye hjem.

Våre trehus

OBOS Block Watne har siden oppstarten i 1872 utviklet seg til å bli Norges største produsent av trehus. Treverk er kortreist og finnes over hele landet vårt. Materialet er bærekraftig, av god kvalitet og lett å forme. Ønsker du et hjem som er solid og energiøkonomisk, kan et hus bygget i tre være et godt valg.

Fasade på et trehus fra OBOS Block Watne, fra hagesiden

6 gode grunner til å velge trehus

Enebolig, rekkehus, funkishus eller villa – enten du er på boligjakt eller har lyst til å bygge nytt er trehus et godt valg. Her er noen av grunnene.

Oppfyll boligdrømmen med OBOS Block Watne

Tomter til salgs

Kunne du tenke deg å bygge hus på egen tomt? OBOS Block Watne har flere boligtomter til salgs i ulike områder.

OBOS Block Watne Eneboliger

Har du egen tomt? Sammen med våre arkitekter kan du designe ditt eget hjem. Vi hjelper deg hele veien – fra befaring til nøkkelferdig bolig.
Hustypen Brekkestø - enebolig fra OBOS Block Watne

Historien vår

OBOS Block Watne er Norges største produsent av trehus. Vi ble en del av OBOS-konsernet i 2014. I 2020 byttet Block Watne navn til OBOS Block Watne.

Bli kjent med historien til OBOS Block Watne

Jobb hos OBOS Block Watne

Illustrasjon av snakkebobble og megafon

Kontakt OBOS Block Watne

OBOS Block Watne sitt hovedkontor er i Oslo. Her sitter vår tekniske avdeling med arkitekter og ingeniører, og alle fellesfunksjoner. Vi har ti regionskontorer som gjør alt av prosjekt- og byggeledelse, oppføring, salg og kundeoppfølging.