Hopp til innhold

Stolt sponsor av OBOS-ligaen

Siden 2015 har OBOS sponset 1. divisjon fotball for menn, også kalt OBOS-ligaen. Ligaen består av 16 lag og det spilles 30 serierunder, totalt 240 kamper i løpet av sesongen.

OBOS-ligaen er den nest øverste divisjonen i norsk herrefotball. I 2017-sesongen er hele 13 av landets 19 fylker representert, fra Tromsdalen i Troms til Start i Kristiansand. Årets sesong starter søndag 2. april og avsluttes søndag 5. november.

Topp- og breddefotball

I tillegg til å ha navnet på ligaen, inneholder sponsoratet flere elementer som ivaretar bredde- og aldersbestemt fotball.

Blant annet spilles det OBOS Cup i ni av landets fotballkretser. OBOS Cup er en fotballcup for breddelag (4. divisjon og lavere) samt for aldersbestemte lag.

I tillegg inviterer OBOS og NFF 32 unge fotballspillere (17 til 19 år) til Ullevaal Stadion som våre æresgjester hver gang det norske herrelandslaget spiller kamp der. Opplegget heter OBOS Drømmedag og i løpet av de to første årene har nesten 200 unge spillere deltatt i dette opplegget.

Medlemsfordeler

Avtalen gir også hvert eneste OBOS-medlem noe tilbake i form av rabatterte billetter til fotballkamper.

Profilering

Avtalen innebærer at alle lagene skal spille med OBOS-logoen på trøya. I tillegg er OBOS godt synlig på alle OBOS-ligaarenaene gjennom skilting, flagg, bannere, høyttalerreklamer og mye mer.

Nytt i 2017

OBOS-ligaen har fått egne nettsider. Der kan du lese siste nytt fra alle klubbene og om ligaen.

I 2017 har Discovery Networks Norway overtatt senderettighetene for OBOS-ligaen fra TV2. Det betyr at du i år kan se kamper fra OBOS-ligaen på Eurosport og MAX.

Vi sees på kamp!