Laster resultat

Utsolgt

Sørbøhagane BB13

Nå kan du sikre deg en gjennomtenkt leilighet med solrik balkong på attraktive Sørbøhagane. De kommer med gjennomtenkte planløsninger, er tilnærmet vedlikeholdsfrie og har flott beliggenhet.

1 av 2

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Ikke avklart
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Salgsstart
Utsolgt
Planlagt innflytting
Fra 1. kvartal 2024
Eieform
Ikke avklart

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Bronsekarveien 44, 4323 Sandnes. Se kart i Google

Illustrasjon av utsiden av leilighetene og uteområdene på Sørbøhagane BB13

Om Sørbøhagane BB13

Leilighetene passer perfekt for deg som har lyst til å flytte ut av eneboligen, eller ønsker et hjem med mindre vedlikeholdsarbeid. Leilighetene kommer i ulike størrelser og med ulik utforming. Du kan velge mellom to, tre eller fire rom, og størrelser fra 45 til 139 kvadratmeter. Velg boligen som passer best for deg og dine behov.

I første etasje finner du to praktiske toroms leiligheter, som består av ett soverom, ett bad og åpen stue- og kjøkkenløsning med plass til spisestue. Disse leilighetene har solrike terrasser. For deg som er på jakt etter en større leilighet passer treroms leilighetene i andre til fjerde etasje. Disse har to soverom, ett bad og åpen stue- og kjøkkenløsning. I femte etasje finner du to fireroms leiligheter med strålende utsikt, balkong og tre soverom. Den største leiligheten kommer med to balkonger, slik at du kan velge hvor du nyter solen. Du finner også tre leiligheter der du har mulighet til å gjøre om deler av leiligheten til et ekstra soverom, slik at du kan tilpasse leiligheten etter behov. 

Felles for alle leilighetene er flott utsikt fra de solrike balkongene. Leilighetene som er vendt mot vest og nord kommer med innglasset balkong, slik at du du kan nyte utsikten året rundt. Du får også egen parkeringsplass, som er tilpasset elbil.

Veien til et nytt hjem

Veien til et nytt hjem

Å kjøpe en helt ny bolig kan være både utfordrende og spennende. Vi guider deg trygt fra kontrakt til ferdig bolig.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Sørbøhagane BB13

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!