Hopp til innhold

Få mer ut av uteplassen

Bruk fordelene du har som OBOS-medlem og spar penger på å forvandle uteplassen til drømmeplassen!

Fotografi av familie som steller uteplassen

Med våren rundt hjørnet er tiden moden for å gjøre uteplassen sesongklar. Har du en balkong, terrasse eller hage du ønsker å utnytte til det fulleste? Stilige fliser, kvalitetsmøbler og lekre farger er bare noen av stikkordene som kan inspirere til endring og fornyelse av utearealene du selv bestemmer over.

Flislegg og mal om

Det skal ikke mange malestrøk til før terras-segulvet er frisket opp eller at stakittgjerdet skinner som nytt. Som medlem får du rabatt på maling og malingsverktøy hos Flügger Farve og Maxbo.

Stadig flere velger å flislegge uteplassen. Foruten at det er pent å se på, krever det mindre vedlikehold. Det er flere viktige faktorer å vurdere når du skal velge fliser. Norfloor tilbyr et godt utvalg av italienske frostsikre utefliser som tåler det nordiske klimaet. 

Som medlem får du 25 prosent rabatt på fliser, lim og fug. Ta turen innom butikkene og få ekspertrådene og inspirasjonen du trenger.

Skjerming for sol, vind og regn

Det er ikke til å stikke under stol at en uteplass i Norge ikke har like stabilt vær som eksempelvis Spanias solkyst. En norsk sommer kan bære preg av mye nedbør, en del vind og kjølig temperatur. Har du en hageflekk eller en større terrasse kan en paviljong være et perfekt supplement til uteplassen – slik at du kan være utendørs både vår og sommer, uansett vær.

Hos Maxbo finner du du alt fra paviljonger, blomsterkasser, levegger og gjerder, til terrassegulv, solskjerming, terassevarmer og hagemøbler. Som medlem får du 10–15 prosent rabatt hos Maxbo i både fysiske butikker og på nett. 

Foto av en familie på fire som planter om planter ute.

Utemøbler og interiør

Vi har flere fordeler hvor du kan finne stilsikre utemøbler og passende interiør til en rabattert pris. Hos Bohus kan du velge og vrake fra et stort sortiment av utemøbler med design av høy kvalitet.

Bohus har alt fra utesofa, sittegrupper, utestoler, solsenger og utekjøkken, til interiør. Møblementet på uteplassen utgjør prikken over i-en, og du får 15 prosent rabatt i alle Bohus sine varehus og på nett.

Tepper, puter og annet interiør til uteplassen kan du finne hos Kid Interiør, hvor du har 30 prosent rabatt på alle ordinære priser.

Hos Christiania Glasmagasin finner du et rikelig sortiment fra de største merkevarene innen kjøkken, glass og servise, som du trenger til lange kvelder på uteplassen. Som medlem får du 20 prosent rabatt på varer på nett og i butikk.

Og ikke minst, lytt til god musikk ute. Sjekk utvalget i nettbutikken til Elon som kan sette prikken over i-en for en hyggelig kveld. Du får 12 prosent rabatt på produkter innen lyd, belysning, hvitevarer, småelektrisk og personlig pleie.

Publisert 24.07.2023

Sist oppdatert 18.04.2024 kl. 11:55